Milyen autók tetszenek?
Figyelt kérdés
Tehát 2000-2020 között milyen autók tetszenek? Kisautó/alsó közép kategóriában. A műszaki tartalom, most teljesen lényegtelen. Csak is a kasztni formája ami releváns. Köszi a válaszokat!2024. máj. 8. 08:21
1/10 anonim válasza:
Szinte minden felépítésből tudnék mondani olyat ami tetszik, legyen ez sedan, kombi, suv, coupe, roadster, hatchback…..
2/10 anonim válasza:
Huuu hát sokáig kellene gondolkodnom ha autó típust is kéne írni.
Számomra pont a 2000-es évek eleje a holtpont. Utána már csak ocsmany, csicsas, giccses külsejű autókat gyártottak.
De amúgy egyértelműen sedan aztán a hatchback.
Legeslegutolso helyen a SUV!
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig kellene írni kettes :)
2024. máj. 8. 10:23
4/10 anonim válasza:
#2 2000 előtt meg mi volt? Vonalzóval rajzolt kockaautók? Az volt aztán az igazi ízlés!😆😆😆
5/10 anonim válasza:
#4 aha, mondjuk a mark4 Toyota Supra pont vonalzóval rajzolt kockaautó. :D :D '94 után minden úgy nézett ki mint egy szappan. :D :D
6/10 anonim válasza:
#5 Mindig van kivétel de ez még az általánosságon nem változtat.
7/10 anonim válasza:
Nekem a egyterüek , de drágák ezért vettem sedant, de bánom!
8/10 anonim válasza:
Peugeot 407 coupe, Citroen C4 coupe, DS3, Volvo S40 P2, Volkswagen Scirocco.
9/10 anonim válasza:
#6 nem, kivétel.. mondom 1994 után kb minden autó szappanforma lett.. amúgy a baltával dizájnolt formák is szépek, az én géem is elég szögletes, de pl a tényleg kocka 760 volvo nagy kedvenc forma még mindig.. :)
10/10 anonim válasza:
Hú báttya....hát szerencsére van sok forma terv ami begyün. Pl:
fiat stilo
grande punto
civic 6gen
civic 8gen
majdnem az összes corolla
almera n16
primera pr12
leon mk1
focus mk1
golf 5
mazda 3
mazda6
1/2laguna
lancerek
octavio mk1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!