Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mik azok a tucat...

Szerintetek mik azok a tucat autók, amik a legtöbb embernek tetszenek?

Figyelt kérdés
Ha csak is kizárólag az autó külsejéről beszélünk.

2023. nov. 1. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl. H/J Astra GTC. Jövőre lesz 20 éve, hogy megjelent. Van annyi belőlük, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. De a formája még mai szemmel sem csúnya.
2023. nov. 1. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Ismerősömék nem rég vettek pont egy sedan H astrát ezüst metál színben, szerintem is teljesen jól néz ki.
2023. nov. 1. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Suzuki swift sedan

(1989-2003)

2023. nov. 2. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már Astra akkor említeném az F és a G Astrákat. Rengeteg van még ezekből is, leginkább a G-ből, és személy szerint nekem a G Astra gyerekkori kedvencem mert emlékszem egyes reklámokra amikor még állandóan reklámozták így meg úgy és már akkor tetszett a kinézete minden téren. Meg én személy szerint jobban rajongok a 90-es évek 2000 es évek autóiért. Tudom hogy a G Astra egy viszonylag unalmas formavilággal bír kívül, belül mert sokaktól ezt hallom, de nekem pont ez tetszik.

Ha már a kérdés akkor a tucat autóknál ott vannak a Suziki Swiftek, meg már a Vitarák is elég szép számmal vannak az utakon. Meg persze a VW Golf 3-4 is azért annak mondható. Nagyon sok ismerősöm van oda a 3-as Golfért, nekem is volt, bár nekem csak munkás autónak volt mivel elég rozoga állapotában került hozzám.

2023. nov. 2. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Golf 3 és Golf 4, E46, W210, ezek szerintem mindenkinek bejönnek valahogy. (mondjuk engem ha fegyvert fogsz a fejemhez se tudsz rávenni hogy szeressem a Golf 3 dizájnját)
2023. nov. 2. 14:01
 6/9 A kérdező kommentje:
3-as golf az nekem se az esetem, de a kettes és az egyes annál inkább.
2023. nov. 2. 14:12
 7/9 Zizizabalo ***** válasza:
37%

Én a toyota chrt mondanám. Sokan utálják a suvokat, meg az ilyen suvocskákat, mégis a többségnek tetszik a designja, mindig megdicsérik, hogy mennyire menő a sok régi semmilyen toyotához képest.

Ugyanakkor odateszik, hogy biztos jó tartós lesz (újnak számítanak, 2016-tol gyártják), mert toyota. Pedig ez már nem az az örökéletű autó, meg ugye semmilyen szempontból sem praktikus, de ez van, mindenkinek tetszik.

2023. nov. 2. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Chr? Nekem ez új, legalább is senkitől nem hallottam még. Nekem a legkevésbé sem jön be forma, de az új civicé sem. Egyébként nem hiszem, hogy lesz olyan új autó ami igazán tartós lesz. (Bár jelenlegi fogyasztói társadalomban nem is ez a cél).
2023. nov. 2. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Octavia
2024. febr. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!