Szerintetek mik azok a tucat autók, amik a legtöbb embernek tetszenek?

Ha már Astra akkor említeném az F és a G Astrákat. Rengeteg van még ezekből is, leginkább a G-ből, és személy szerint nekem a G Astra gyerekkori kedvencem mert emlékszem egyes reklámokra amikor még állandóan reklámozták így meg úgy és már akkor tetszett a kinézete minden téren. Meg én személy szerint jobban rajongok a 90-es évek 2000 es évek autóiért. Tudom hogy a G Astra egy viszonylag unalmas formavilággal bír kívül, belül mert sokaktól ezt hallom, de nekem pont ez tetszik.
Ha már a kérdés akkor a tucat autóknál ott vannak a Suziki Swiftek, meg már a Vitarák is elég szép számmal vannak az utakon. Meg persze a VW Golf 3-4 is azért annak mondható. Nagyon sok ismerősöm van oda a 3-as Golfért, nekem is volt, bár nekem csak munkás autónak volt mivel elég rozoga állapotában került hozzám.

Én a toyota chrt mondanám. Sokan utálják a suvokat, meg az ilyen suvocskákat, mégis a többségnek tetszik a designja, mindig megdicsérik, hogy mennyire menő a sok régi semmilyen toyotához képest.
Ugyanakkor odateszik, hogy biztos jó tartós lesz (újnak számítanak, 2016-tol gyártják), mert toyota. Pedig ez már nem az az örökéletű autó, meg ugye semmilyen szempontból sem praktikus, de ez van, mindenkinek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!