Az miért van, ha körülnézünk az utcán, akkor sokkal jobb autókat látunk mint ami a gyenge magyar fizetésekből adódna?
Bármelyik városban, ha körülnézünk az utcán azt láthatjuk hogy tele van az utca sokmilliós autókkal, az ország keleti felében is. Egy 2 milliót érő Toyota Yarissal már a csórók közé tartozok.Nem azért teszem fel a kérdést mert ez engem egy kicsit is zavar, csak kiváncsi vagyok, miért van ez?
Arra tippelek,hogy kb 2 kategóriával jobb autóval járnak az emberek mint emit a fizetésükhöz képest megengedhetnének maguknak, vagy nincs igazam, és más oka van?
Az autó árak csak utóbbi kb 3-4 évben mentek fel. Aki elotte vette meg az adott autot az olcson jutott hozzá. Pl testveremek uj autot vettek 2020 körül, nem tudom a potosan mikor de a lényeg hogy akkor még olcsobbak voltak és most kerülnek használtan annyiba mint amennyiért ők vették ujonnan.
Apám is vett egy autot 2017 ben használtan és ma is kb annyi az értéke mint amennyit ő fizetett érte.
Sokan jobb autot vesznek mint amit megtudnának engedni maguknak. Te csak az autot latod az utakon de nem tudod hogy a tualjdonosa hol lakik. Sok fiatal srác arra dolgozik hogy legyen egy BMW-je, közben még a szülőkkel lakik, nincs háza, nincs spórolt pénze.
Érdekes amugy mert tényleg sok új autó van az utakon de az én ismerőseim akikről tudom hogy hol laknak, mivel foglalkoznak, milyen autoval járnak, azok évek óta ugyan azt a kocsit vezetik és tök átlag autókkal járnak. Sokan közülük tudnának venni új autót de nem mindenkinek az autó az elsődleges.
Nekem az utolsó két autóm Škoda Octavia volt. Nem villantani, hanem ez kellett a munkámhoz. Meg kellett tudni jelenni. Erre az autó tökéletes volt, ha galléros inget és szövetnadrágot vettem. Néha pedig rengeteg árut kellett szállítani. Ha a hátsó ülést lehajtottam, akkor annyit tudtam belerakni, mint egy furgonba.
Most már nem kell sok cumót szállítani. Le is cseréltem egy városi kisautóra kicsi fogyasztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!