Elállítódott a km óra az autóban. Mit lehet tenni?
Vannak olyan autók, ahol diagnosztikával hivatalosan(!) át lehet írni az állást, de csak egyetlen egyszer!
Ennek az az értelme, hogy ha óracsoportot kell cserélni az autóban, be lehessen állítani a tényleges értéket. Többször pedig azért nem, hogy ne lehessen állítgatni.
Szerintem nem nagyon tudsz mit tenni. Vagy együtt élsz vele, hogy mostantól ennyi lesz a kijelzett érték. Vagy veszel egy új (akár bontott, de még nem állított) óracsoportot és beírjátok a ténylegeset. Utóbbinek a költségét, akár rá tudod verni a szerelőre.
#3, rengeteg autót szoktam lekérdezni JSZP-n. Nem egyszer láttam már olyat, hogy "fűrészfogas" a km-futás grafikus ábrázolása. Azaz egy későbbi időpontban kevesebb km lett rögzítve.
#1 vagyok. Igen, azt elfelejtettem, hogy az is megoldás lehet, ha találsz olyan embert, aki szétszedi az IPC-t, kiforrasztja az epromot, átírja és visszarakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!