Szerintem elállítódott a futómű, de utaznom kell 260 kmt pénteken. Szabad így vele közlekedni ennyit?
Figyelt kérdés
Vagy addig ne induljak el, amíg be nincs állítva újra?2021. okt. 6. 22:03
1/11 anonim válasza:
Mit jelent az hogy " szerintem elállítódott a futómű" ??
2/11 A kérdező kommentje:
Nekimentem egy bukkanónak elég gyorsan ahhoz képest, amivel kellett volna és most furcsa az úttartása.
2021. okt. 6. 22:05
3/11 A kérdező kommentje:
Kb. 40-el
2021. okt. 6. 22:06
4/11 anonim válasza:
Elengeded a kormányt menet közben.
Ha félrehúz elviszed futómű beállításra.De 260 km-en nem nyalja le a gumit addig elmehetsz.
5/11 anonim válasza:
Attól függ mit jelent. Csak ferde a kormány vagy szemmel láthatóan kancsal a két kerék?
6/11 A kérdező kommentje:
Eddig hibátlanul egyenesen úgy tartotta az utat, hogy mondom azta(mert ugye be lett állítva). Most meg könnyebb kormányozni és mintha nem egy irányba húzna az autó, hanem keresztbe. Vagy összefele, vagy szét. Ránéztem a kerekekre szemre nem ferde. Esetleg futómű más alkatrésze is megadhatta magát? Bár azokra is ránéztem amennyire tudtam, rugók nincsenek eltörve, folyást nem vettem észre a lengéscsillapítóból.
2021. okt. 6. 22:43
7/11 A kérdező kommentje:
Megnyomkodtam lefele az autót, ugyanolyan a lengés mindenhol, nem tudom milyennek kéne lennie, de nincs különbség közöttük.
2021. okt. 6. 22:44
8/11 anonim válasza:
Ne kísérletezz vele, lehet a toronycsapágyazás ment szét, vagy egy trapézgömbfej, szilent, túl nagy lesz az összetartás, és túlkormányzott lesz az autó, fejreállhatsz vele! Ráadásul mást is kinyírsz...
9/11 A kérdező kommentje:
Voltam vele szerelőnél, azt mondta minimálisan balra húz a kormány, de semmi komoly. Alá is nézett, semmi baja, csak szerintem picit elállítódhatott a futómű. Mondta volna, ha érdemes lenne újra beállíttatni.
2021. okt. 7. 15:31
10/11 anonim válasza:
Azt hinnétek 260 km nem gáz elállítódott futóművel.
Nekem elég rendesen balra állt a kormány a középhez képest. Olyan fél komrányfordulattal arrébb volt a közép.
Kb 300 km-t mentem az új gumival. Gumis mondta, hogy szépen elkopott neki a széle. Mutatta is.
Könnyű félrekoptatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!