Rosszat tesz egy személyautónak ha általában egy 15-20%-os lejtőn van parkolva?
Nem. De én nem lennék ilyen bátor, ha nyílt utcáról van szó. Ék + kézi + sebesség + kerék a pedka felé kormányozva a tuti.
Itthon a garázsban amúgy nem is szoktam rögzíteni az autót. Sík a padló, nem megy sehova.
Én sem azt írtam, hogy megindul. Hanem azt, hogy tud minden eshetőségre maximálisan felkészülni.
Sajnálom, hogy nem vagyok gondolatolvasó. Ezért kérdeztem, hogy nyílt utcáról van-e szó. Ott lehet olyan szituáció, hogy éjszaka a már nem szomjas fiatalok csak úgy poénból kirúgdossák az éket a kerék alól. 20% lejtő, az azért nem kicsi. Így nem árt, ha valamilyen más módon is rögzítve van az autó. Legalább egyféle képpen. Ha többféleképpen is megteszi, az bajnak nem baj. Mint kiderült utólag zárt udvarról van szó. A válasz írásakor ezt nem tudhattam. Én már csak ilyen tökéletlen vagyok, nincsenek ilyen profi telepatikus képességeim, mint itt egyeseknek...
Már láttam olyan autót, aminek kaki volt a kéziféke. (Mielőtt jönne a személyeskedés, nem, nem a sajátomét.) Nem tudom ez hogy jön ide, én 2000 óta vezetek, 2004 óta szerelek hivatalosan, ha ennek van bármilyen jelentősége a kérdés szempontjából...
#6, nem.
Egy V-motorban folyamatosan ferdén állnak és semmi baja nem lesz ettől.
Feltételezem arra gondolt a költő, hogy az olaj elfolyik az motor egyik végébe, aztán maj jól nem ken. Erre van az olajpumpa.
Egyébként meg használd már a kéziféket, arra van. Nem is értem mi ez a para még mindig ebben az országban, hogy nem akarnak az emberek kéziféket használni. Arra van, hogy rögzítse az autót. Inkább szórakozik mindenki épekkel, meg padkának kormányzással meg házi praktikákkal egy mozdulat helyett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!