ENVI kútról lehet tankolni gyalogosan marmonkannába?
Figyelt kérdés
Motoros fűnyíróba lenne szükségem üzemanyagra, de nincs autóm ,s úgy láttam egyes kutakon kifejezetten tiltják a kannába való tankolást, miszerint, "csakis a gépjármű beépített tartályába" lehet tankolni.ápr. 30. 20:13
1/6 anonim válasza:
Mindenhol lehet kannába tankolni. De ha nem lehetne akkor sem tudnának sokmindent csinálni ha már elkezdted tölteni a benzint.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
De valamit nem értek akkor, hogy ezeket a táblákat miért teszik ki egyes töltő kutakon?
(Csak így tudom mutatni az idézett szövegről:
[link] )
Azt értem, hogy ha már elkezdtem beletankolni a kannába, akkor nem tudnak velem mit csinálni, de nem szeretném hogy vegzáljanak amiért a táblák ellenére kannázok, ezért kérdeztem.
ápr. 30. 20:29
3/6 anonim válasza:
Nem kell ezzel foglalkozni.
Legfeljebb úgy állj oda hogy ne lássanak rá hogy töltöd, majd méssz és fizetsz.
Amikor 480 ft volt akkor és mindíg töltöttem kannába is bőven.
4/6 anonim válasza:
#2 Ez a hatósági áras baromkodásnál volt. Rendes üzemanyagos kannába bármelyik kúton tankolhatsz gyalogosan is.
5/6 A kérdező kommentje:
Ment a zöld, köszönöm a válaszokat!
ápr. 30. 20:53
6/6 anonim válasza:
Én is szoktam kannába tankolni. Soha nem szóltak miatta. Dízel autóm van, de a fűnyíróm benzinnel megy. Volt már hogy autóval álltam be, kivettem a csomagtartóból az 5 literes kannát, megtöltöttem, fizettem. Senki nem szólt, nem kérdezett semmit. Aztán olyan is volt, hogy hétvégén szaladtam el benzinért. Kb. 500 m-re lakom egy benzinkúttól. Ennyire a dízel autót feleslegesnek tartottam beindítgatni. Elsőtáltam, kezemben a kannával. Gyalogosan beálltam, megtöltöttem, fizettem, ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!