Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak olyan nagyobb köbcentis...

Vannak olyan nagyobb köbcentis manuális váltós autók (2000 vagy felett), amiket érdemes lehet megvenni, mert aránytalanul olcsóak?

Figyelt kérdés
Kellene nekem, egy második autó. Igazából "esőkabát"-nak körülbelül, meg azokra az utakra nem akarom az elsőt használni. Évente belemenne 10000 km körülbelül, nem több. Nyilván átnézném nem rohad-e, az alját is. Van rétegvastagság mérőm is. Egy idős autó persze nem lesz makulátlan, az nyilvánvaló, de hajlandó vagyok kompromisszumokra. Ha tudtok konkrét típusokat mondani, amiket kerüljek, azt is írhatjátok. 1 millió alatt nézelődnék.

ápr. 26. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Első gen octavia faék, nagyon tartós motorral, ami a cikkben is van. Hiába két literes nincsen még 120ló sem! Bár nem is ez a lényeg neked.

ápr. 26. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

W140, W220 merga, na ezeket kerüld.

Aprópénzért lehet ilyet venni de azt csak tenyleg az képes megvenni aki luzer és esetleg van vmi kis defektje a fejben.

ápr. 26. 11:58
 13/13 A kérdező kommentje:
#8: S60 akkor sajnos nem, a kettőstömegű miatt. Persze nézhetnék olyat, aki már cserélte, de nyilván az jóval drágább lenne. A Skoda Octavia 1.6, vagy Passat 1.6 ahogy nézem elég ésszerű lenne. Főleg ez utóbbi jobban tetszik, de majd megnézem az alkatrész árakat. Ez a Passat 1.6 motor az, amit a Golfok-ba is tettek? Itt a Passat-nál 101 LE-nek írják, a Golfok-ban 102 LE, de ezek hasonló évjáratúak és úgy tudom az a Golf 1.6 eléggé megbízható motor.
ápr. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!