Most vettem egy opelt Astra G-t a kérdés a következő??
Figyelt kérdés
A kormány alatt talàltam kettő kis kapcsolót valakinek volna ötlete hogy mi célt szolgál? Astra G 1999. 1.6ápr. 21. 19:30
3/11 anonim válasza:
Az egyik a Fluxus kondenzátort kapcsolja, időutazni tudsz, a másik a szárnyakat engedi ki, amivel repülni tudsz.
6/11 Ékezetes billetyűzet válasza:
Ködlámpák kapcsolója. Csak akkor működik, ha a tompított fel van kapcsolva.
7/11 Ékezetes billetyűzet válasza:
#6. vagyok. Véletlenül küldtem el.
A másik kettő ami kilóg a kesztyűtartóból ki tudja :) Előző tulajt meg kéne kérdezni. Nem gyári az tuti. Lehet utólagos ülésfűtés, lehet a csomagtartóba vezetett szivargyújtó kapcsolója, fogalmam sincs. Át kéne nézned, mit kapcsolnak. Nem-e melegszik a feneked, mikor bekapcsolod valamelyiket? :) Vagy nem-e hűl le a sör a sör a csomagtartóban :)
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet utána be sem indul az autót azért nem merem kapcsolgatni
ápr. 21. 19:53
9/11 anonim válasza:
Az egyik hasonló egy GPS jel kapcsolóra,páromnak ilyen van.
10/11 anonim válasza:
Bármi lehet...
Nálam pl a mélyládát tudom vele ki-be kapcsolni.
Biztosra csak akkor mész ha leköveted a vezetékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!