G Astra klímahütője 2 éve lett cserélve. Ez is kilyukadt. Télen is volt használva pedig és garázsban tartjuk. Mit tegyek, hogy a következő ne lyukadjon ki?
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 19:17
1/9 anonim válasza:
Milyen gyártmányt tettetek bele?
2/9 anonim válasza:
jófélét vegyél bele és ne gagyit
3/9 anonim válasza:
Az egész opel gagyi , még ha nem is tetszik.
4/9 anonim válasza:
Oda kell figyelni hol veszed az alkatrészt. Sajnos ezekhez a gyakori típusokhoz nagyon sok kritikán aluli utángyártott alkatészt lehet kapni, én is vettem anno az astrához olyan utángyártott fényszórót, amit bele se lehetett tenni annyire fals méret volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Nissens van benne most ami kilyukadt. Előzö gyári volt. Az is kilyukadt
2019. máj. 27. 22:31
6/9 anonim válasza:
Én már jó pár éve nem használok Nissens terméket, semmit. Se hűtőt, se klímahűtőt, se kompresszort. Az a tapasztalatom, hogy mióta szinte mindent Kínában gyártatnak (persze tudom, hogy ezzel nincsenek egyedül), azóta sokkal rosszabb lett a minőségük.
Én NRF termékekre álltam át, nagyságrendekkel minőségibb cuccokat gyártanak. Ez az én tapasztalatom.
7/9 anonim válasza:
Én úgy tudom gyári beszállító a nissens az opelnél. Én H astran távtartót tettem a két hűtő közé,így nehezebben ül meg a por,sár,stb. a hűtők közt.
8/9 anonim válasza:
A Nissens és a többi, kínában gyártott cucc baja, hogy a fém és aluminium részei köze lusták voltak egy réteget húzni, ami gátolna hogy ez a két fém érintkezzen egymással. Ugyanis ezeknek ez lesz az eredménye, kilukad. Egy jó klímás megoldja neked, hogy sokáig használhasd.
9/9 anonim válasza:
Nekem egyszer kellett klímakondenzátort cserélni (ez a rendes megnevezése), én is Nissens-t tettem be és azóta semmi baja. Szerelőként az a tapasztalatom, hogy a lökhárító légbeömlőjén bejutó kavicsok lyukasztják ki, ugyanúgy, mint ahogy betörik a szélvédőt is. Ezért én az autóm alsó hűtőrácsa mögé tettem belülte plusz egy réteg aránylag sűrű de jól szellőző rácsot, hogy megaladályozzam a nagyobb kavicsok bejutását. Én univerzális sportlökhárító fémrácsot használtam, biztos ismered. Azóta tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!