Amikor írják hogy kb. semmit sem kell az autóra költeni megvétel után, az hány százalékban hazugság?
Ezer oka lehet amiert egy autot eladnak. En vettem autot egy embertol amit a lanya hasznalt mint kezdoauto. Olcso volt, alapfelszereltseg, kivulrol nem volt valami szep. A szerelo azt mondta hogy majd feket kell cserelni benne de most meg nem fontos. Vezettem 4 evig, ebbol 2 evig napi szinten es ugy adtam el hogy nem csereltem ki a feket :D
Szoval az hogy kolteni kell ra az olyan dolog hogy valakinek megfelel az auto akkor is ha feltengelyes, mas meg a hianyzo csavartakaro sapkakat is potolja.
A legtobb ember csak akkor viszi szerelohoz az autot ha eszreveheto hibaja van es lehet o nem veszi eszre ha pl csapagyas a kerek.
"Amikor írják hogy kb. semmit sem kell az autóra költeni megvétel után, az hány százalékban hazugság?"
Használt autónál 100%-ban hazugság.
Nem is tudom, ki állít ilyan marhaságot. Az én ismeretségi körömben inkább mindenki mondja, hogy ne költekezz ki teljesen az autó megvásárlásával, mert utána még úgyis költened kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!