Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik voltak a legelképesztőbb...

Mik voltak a legelképesztőbb hazugságok, amiket valaki egy autóról mondott nektek?

Figyelt kérdés

Igazából én sem gondoltam végig a választ, így most nem jut eszembe a "leg", de gondolok itt olyanra,hogy például nálunk általánosban mindenkinek 500 körül volt a családi autó végsebessége.(bár ebben én is benne voltam, már nem emlékszem mit hazudtam, de én sem maradhattam ki, persze azt sem tudtam miről beszélek)

De inkább az idősebb korosztály hazugságai a szórakoztatóak, pl. nekem nemrég az egyik ismerősöm(18) apja vett egy BMW E600 RS7-est,és brutálul megy.

De hallottam már 300 lóerős 1.7-es Golfról is, ami persze hátsókerekes.

Meg vannak a szerpentinen 200-al végigszáguldó ismerőseim is, és olyan is aki 290-el balesetezett, és túlélte.

Imádom amikor azt se tudja mit beszél, rákérdezek,hogy van e abban az F Astrában 400 ló, mire elgondolkozik majd bólogatva mondja,hogy több is, de 400 biztos.

(természetesen az ilyen kategóriájú emberek csak ismerősök, akikkel ha kell elbeszélgetek)

Ezeken bármikor jól szórakozok, ha esetleg van valakinek hasonló "hazugsága" amivel megakarták etetni, ne tartsa vissza, én azon is jól fogok szórakozni :)

2016. ápr. 2. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Hát nekem ilyen nagyon durva történetem nincs.

Ami eszembe jut:

Van egy ismerősöm, akinek ugyan olyan autója van mint nekem. Mindkettőnké CR-dízel, de az ismerősöm még meg is chipeltette az övét. Mindig nagy büszkén áradozik róla, hogy mennyivel jobban megy, hogy préseli az ülésbe, stb... Egyszer ő erőltette, hogy üljek be mellé, mert meg fogom látni hogy úgy megy hogy össze fogom tojni magam tőle. Jó, beültem mellé, hogy menjünk egy kört. A srác folyamatosan padlózta szegény autót. Jó megyeget, a gyári 240Nm helyett valahol 280 környékén tud. Mérni nem mérték, a tuningolást végző sufniban mondták neki, hogy annyi. Talán egy árnyaltnyi különbség tényleg volt, de én emiatt nem kockáztatnám az autóm hosszú távú üzembiztosságát. Úgyhogy ezt nem mondtam neki, csak ráhagytam, mert ő meg egész úton tovább áradozott, hogy ez jobban gyorsul, mint egy Forma-1-es autó. Szó szerint ezt monda, én inkább erre nem mondtam semmit. :)

A másik ilyen eset, ami eszembe jutott, egyszer mikor autót kerestem és egy kereskedésben megnéztem a kiszemelt példányt. A hirdetésben az extrák között fel volt sorolva a tempomat is. De mivel ismeretm nagyjából a típust, már a sokadikat néztem meg belőle, rögtön feltűnt, hogy nincs benne tempomat kapcsoló. Mikor rákérdeztem az eladónál, hogy akkor a hirdetéssel ellentétben mégsem tempomatos, mondta hogy de-de, ott van és mutatott a műszeregység megvilágítás fényerősség beállító gombjára. Tényleg hasonlít az ikonja, mert mind a kettő egy mérőórát ábrázol, de az nem tempomat volt. Mikor mondom, hogy az nem az, a kereskedő akkor is szajkózta, hogy az bizony a tempomat beállító gombja. Én meg nem vitatkoztam, amúgy sem tetszett az autó, úgyhogy szépen elköszöntünk egymástól.

2016. ápr. 2. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Egyszer valaki - nem is éppen kamasz korú már - valami olyasmit akart beadni, hogy a dízel autójába benzint tölt, azzal jár, kiválóan megy tőle a vas, mi több, 2 - 3 (!) litert eszik százon.
2016. ápr. 2. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Jó, nyilván ha egy totál hülyét kérdezel az össze-vissza fog beszélni, de ezt én nem nevezném hazugságnak. Az igazán nagy hazugságok közelebb vannak a valósághoz mint gondolnánk első hallásra, és egy tapasztalt autós ember számára itt már nyilvánvaló hogy hazugságról van szó. Pl. van aki állítja hogy egy 60-70 lóerős 1.4-es autóval ő 180-nal utazik autópályán és még nincs is padlón a gázpedál, tehát még gyorsulni is képes volna az autó. Szóval ez nem a tudatlanságból fakad, hanem szándékosan, tényeket elferdítve, speciális körülményeket nem említve, esetleg kiszínezve adja elő az ő "történetét". Vagy ugyanez a kategória, mikor egy lelkes fiatal "versenyző", apu családi kocsijának és persze a saját tudását nagyon össze akarja mérni sokkal erősebb, nagyobb autókéval. Ebből jönnek a sztorik hogy hogy' gyorsulta le a BMW-t a lámpától rajtolva, meg ilyenek.
2016. ápr. 2. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
néhány autókkal kapcsolatos hozzászólást kell elolvasni. az pont elég.
2016. ápr. 2. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen emberke mindig vannak, a elgjobb mikor röhögni lehet a sok sületlenségen, amitröl persze bizonygatják hogy giaz.
2016. ápr. 2. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Amikor meg akartam egyet venni akkor telefonban azt mondták, hogy csak karcolásai vannak. Mondom jó karcolások , apró ajtó rányitások kis fénytörő huplik minden használt autón vannak.

Elmentem és az egyik oldala össze volt törve. Aszongya most vette észre. Mondom azt nem egy lepke okozta, biztos hogy észre kellett vegye hogy nekiment valaminek. A hirdetésben eleve az autót úgy fényképezte le hogy az épp oldala látszódjon. Az ilyen hülye nem tudom mit képzel. Hogy nem nézem körbe amikor elmegyek?

A másik szokásos a fogyasztás meg hogy ki kiket aláz le az úton ahogy felettem írták.

2016. ápr. 3. 11:10
 7/7 walk w1th mee ***** válasza:
28%
egyik jóbarátomnak volt akkorjában egy e36 318is automata bmwje régen,akkor nem voltunk jól,mai napig azt állitja hogy azaz autó turbós volt...najó,nem is erőltetem tovább :)
2016. ápr. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!