Kicsit sokat teker az autó (kb. 2-6 mp., ez változó) mire elindul, mitől van ez?
Tippem az hogy az üzemanyag rendszer a szűrőtől a motorig levegősödött és ennyi idő kell mire eljut odáig hogy beinduljon.
De lehet a gyújtás késik valamiért, annak megint több oka lehet.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Esetleg a Disa szelep ( levegő mennyiség érzékelő) nem tud ilyen hibát okozni? vagy ez esetben akkor az alapjárat is rossz lenne?
Bár ahogy nézem, a disa szelep valahol ott a légtömegmérő környékén van, vagyis pontosabban ahogy áramlik a levegő a csövön keresztül a légtömegmérőn át és annak a végén van a disa szelep, pont a motor oldalán, ugye?
Nem tudom, hogy ezzel most kiderítettem-e, hogy jó-e vagy sem, hogy a légtömegmérő csatiját ki-be húztam az alapjárat ugyanúgy jó volt.
Ezt a hidegindítós spray dolgot most perpill nem tudom kipróbálni, de ezt is ki fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!