Lacika6505 kérdése:
Kicseréltem az AGR szelepet és nem változott semmi!! többi lent!! mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
van egy G Astra 99-es 1.4 16V elvittem szerelohoz a computer EGR hibát írt elötte cseréltem már lgétömegmérőt,Map szenzort,vákumcsöveket mindent de ma megvettem az uj agrt kicseréltem és ugyanugy ingadozik az alapjárat pedig ezt az egy hibát dobja ki a rendszer!
a hibakódot ki kell ütni utána lesz csak jó? vagy hiába üttetem ki?
2021. dec. 13. 10:22
1/24 A kérdező kommentje:
már megvan :) mivel utángyártott,rá kell tanitani az egrt
2021. dec. 13. 10:36
3/24 A kérdező kommentje:
hát én sehogy sajnos :( délután viszem a szerelőhöz 10.000ft azt mondta és kb 1 óra mivel játszani kell vele vagy mit mondott :P már nagyon elegem van belőle,többet soha nem kell ECOTEC az életbe!!!
2021. dec. 13. 10:47
4/24 A kérdező kommentje:
ugye nem tud kommunikálni a a computerrel
2021. dec. 13. 10:49
5/24 anonim válasza:
Az Opel az isten az emberek szemében, főleg ez az öreg talicska... mintha nem lenne száz másik megbízható autó porondon.
6/24 A kérdező kommentje:
nekem volt kettő is,egy kis corsa b de gind nem volt vele az tuti
2021. dec. 13. 12:50
7/24 anonim válasza:
Soha nem hallottam ilyet F/G Astráknál, hogy tanítani kellene az EGR-t. Alapjárati motornál lehet ilyen. Nem azt cseréltek?
Lehet hibakódod van EGR-re (nem mindegy, hogy pontosan milyen hibakód), de annak alapjárat ingadozást nem kellene okoznia, mert alapjáraton nem nyit-csuk az EGR szelep.
8/24 A kérdező kommentje:
mivel utángyártott kell tanitani ezt a szerelő mondta :) mert nem kommunikal a szamitogeppel :/ alapjátati motor is uj
2021. dec. 13. 18:11
9/24 anonim válasza:
Most komolyan egy EGR miatt ekkora a hiszti egy 20 éves autóban? Adaptációs értékeket kell törölni legfeljebb, ennyi a nagy "tanítás".
10/24 anonim válasza:
És ezeket magától nem felejti el mondjuk egy éjszaka alatt lekötött akkusaruval? Másnap reggeli út alatt nem kezdődik el az új karakterisztikájának megismerése a motorvezérlő számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!