Kicseréltem az AGR szelepet és nem változott semmi!!
többi lent!! mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
van egy G Astra 99-es 1.4 16V elvittem szerelohoz a computer EGR hibát írt elötte cseréltem már lgétömegmérőt,Map szenzort,vákumcsöveket mindent de ma megvettem az uj agrt kicseréltem és ugyanugy ingadozik az alapjárat pedig ezt az egy hibát dobja ki a rendszer!
a hibakódot ki kell ütni utána lesz csak jó? vagy hiába üttetem ki?
Nem vagyok szakértő G Astrában, de ahol van ilyen opció ott az NVM-ben tárolódik, és tök mindegy mennyi ideig veszed le a sarut. Nem kezdi el az adaptált értékeket újratanulni csak azért, mert lemerült. De szerintem itt simán lehet egy bennmaradt hibakód is, mivel se a kérdező, se a szerelő nem tudja még, hogy mivel áll szemben.
2021. dec. 13. 20:22
12/24 A kérdező kommentje:
most voltam szerelőnél és kiütötte a hibakódokat amit mér nem is dob vissza de van itt két kód amit még a szerelő sem tudott miat mert uknownnak irta a delphi rendszer:050500,140500 és nincs elötte P betü
azert ingadozik most nézte mert olyan sok anyagot kap hogy meg akar fulladni a motor de nem áll le.
nem tudom mi lehet.
2021. dec. 13. 21:25
13/24 anonim válasza:
Komolyan én szégyellem magam az ilyen szerelőktől, akik még pénzt is kérnek az ilyen munkáért. Van egy gépe, de nem tudja megmondani, hogy az általa kiolvasott hibakód mit jelent. Majd végez valahogyan egy diagnózist, hogy "sok anyagot kap a motor" de szintén minden indok nélkül.
2021. dec. 13. 21:49
14/24 A kérdező kommentje:
hát igen, mondjuk nem kért pénzt de akkor is azért durva :/ szó szerint most az 1.4 g astram 13-14 litert eszik es nem tudjuk mi a baja,hibakód nincs! amikor a tankszelloztetest csinalta a géppel kisimult az alapjarat de nem tudja megcsinalni azt mondta vigyem olyanhoz akinek van gyári opel diagnosztikája!
2021. dec. 13. 21:55
15/24 A kérdező kommentje:
ezeknél a lambdaszondát kijelzi a gép ha rossz?
2021. dec. 13. 21:56
16/24 anonim válasza:
Igen. A lambdaszonda meghibásodásának monitorozására vezették be anno 30 éve az egész OBD-t.
2021. dec. 13. 22:13
17/24 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom tenyleg minden át lett nézve pedig! a vezérlést megnéztem de van ott olaj nem is kevés lehet hogy ott sziv falsot?
ami ilyen hibát okoz már minden cserélve lett! kár hogy a méhtelepre is fizetni kell ha leadod,már leadtam volna :P
2021. dec. 13. 22:18
18/24 anonim válasza:
Nem tudom hogy tudna a vezérlésből falsot szívni. Vagy hogy azt hogy kellene. Vagy hogy miért van olaj egy szíjas motor vezérműjében.
2021. dec. 13. 22:30
19/24 A kérdező kommentje:
nem tudom én sem :/ holnap megint viszem szerelőhöz aztán teljeskörüt csinaljon addig haza sem hozom amig nem patika :/
2021. dec. 13. 22:37
20/24 anonim válasza:
Lambdaszonda több mint gyanús keverékképzési hibánál, amire az OBD 0/1 kezdetű hibakód is utal. Ismeretlen, mert ekkor még nem teljesen álltak át OBD szabványra a motorvezérlőkkel. Dobálták bele az autókba vegyesen, ami épp polcon volt, főleg a lengyel gyárban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!