Nissan PRIMERA P12 2.0 benzines vásárolnék. Mik vele a tapasztalatok?
https://www.youtube.com/watch?v=yYjH8o1WRh8
Nem, nem tudod 100ig kiforgatni kettesben. Hiába nehezebb gyorsabb a primera mivel erősebb így nyilván a végsebessége is több. Bár egyik sem versenyzésre való.... A deawoo pedig mindig is egy fostartály/lenézett márka volt és az is marad. A nissan palettáján legalább rengeteg sport autó közül válogathatsz.
Ki sem huzatta 7000ig...
A P10-ben kettesben meg van a 100 ha 7000ig huzatod.
Ötösben meg majdnem a 200km/h ami vicces egy ilyen fostalicskatól 😅😅
Nagyon gáz pályára se lehet menni vele:( Te viszont csak feszengjél majd az 1.4-es fostartály kalosoddal a pirosnál :DDDD
Amit még gyári állapotban sem tudnak 1millióért eladni, mert annyira egy lenézett, undorító, sz.rkupac :)
Senki sem feszeng a fostartaly Kalossal, en turbos 5 hengerrel jarok. Csupan leirtam, hogy a gyari 0-100 adat nem reprezentativ, es miert nem reprezentativ az auto dinamikaja szempontjabol.
De egyebkent az is szepen mutatja, hogy a Primera mennyire rosszul optimalizalt motorikusan, hajtaslanc es legellenallas szempontjabol, hogy egy 1.4 Kaloshoz hasonlitjuk, tudjuk vele hasonlitani es te azon feszulgetsz, hogy akkor is "jobb" a Primera, mert a Kalos fostartaly.
Csak azert hoztam fel a Kalost, mert azt is volt alkalmamvezetni, es engem meglepett a dinamikaja. Aa Primeranal meg vartam volna valamit, de nem tortent semmi. Vegul is az is meglepett, csak mashogy. 😄
Miert nem egy kombi C5-hoz, vagy Vectrahoz hasonlitjuk egyebkent? Azert mert a nyomukba sem er a dinamikaja. Meg amugy sem, de ez mar tenyleg szubjektiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!