Miért jó minden autószerelőnek, hogy átverik az embereket?
Nem tudom létezik e kivétel de én még nem találkoztam vele. Vagy kifizetteti az alkatrészt és nem rakja bele, vagy belerakja de teljesen mást mint amit kifizettetett persze sokkal olcsóbbat és gyengébb minőségűt…
Oké fognak az anyagon is bőőőven de még a munkadíja is megközelíti a márkaszervizét, közben pedig csak egy kis garázsban lévő maszek. Márkaszervizben eddig még nem csalódtam mindig azt kaptam amit kifizettem és számlával garanciával.
Mégha az ismerősöm ismerőse is a szerelő és “protekcióval” megyek hozzá akkor is katasztrofálisak a dolgok… Miért nem tudnak korrektek lenni, hogy meglegyen a visszatérő mondhatni állandó ügyfélkörük? Nem értem miért jó mindegyiknek átb*szni az embert azért a pár ezer forintért.
Csak én járok így a meszekokkal vagy másnál is ilyen borzasztó a helyzet?
Egyetértek a tízessel.
Márkaszervizek nagy része kuka. Hozzá nem értő, igénytelen brigád.
Persze van kivétel.
A legjobb tematikus fb csoportokba belépni, és ott kérni ajánlást a lakhelyed környékén.
De a legjobb szerelők általában maszekban dolgoznak.
Megyeszékhelyen lévő, nívós magán szervíz, az üzlettulajdonossal ráadásul egy utcában is lakunk, normális volt a viszony közöttünk, bár sokat nem beszéltünk.
Kuplungot kellett cserélni az öreg kisautómba, elvittem hozzá.
2 hetet állt az autó, egy talicska pénzt elkért persze, de hazáig sem jutottam a kocsival... Visszajutottam nagy nehezen a kocsival, ott hagytam, mondom neki csinálja meg rendesen. 2 nap múlva kész lesz megint, akkor már hazajuotttam vele.
2 évvel később megint beteg kezdett lenni a kocsi, de már egy ismerősömhöz vittem, aki inkább gumizással foglalkozik, de mondta, ránéz az öreg kis verdámra. Hát hogyhogy nem, a kuplung, amit belemókolt a nagy, reklámozott városi szervíz, nem is a kocsimba való volt, és tönkretett körülötte kb mindent.
Nem akartam megválni az autómtól, így hosszas javítgatások és állás után most újra jól működik minden és hű társam maradt.
Nem tudom, hogyan lehetne kiszűrni a kóklereket. Komolyan mondom, már félek, hová, kihez vigyem, ha baja van a kocsinak, hogy ne verjenek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!