Megkaptátok már a súlyadót?
Figyelt kérdés
Én még semmi, ügyfélkapun nem tudom ezt valahol intézni?2024. ápr. 8. 15:39
1/8 anonim 

válasza:

Meg. Szombaton befizettem. Valami 10.080.ft volt. De érdekes, hogy ügyfélkapun is jött meg csekken is. Ha mondom akkor marad a csekk.
2/8 krwkco 

válasza:

"Megkaptátok már a súlyadót?"
Én nem kaptam egy fillért se. Nekem azt írták az ügyfélkapura 03.28-án küldött határozatban, hogy nekem kell befizetni. Befizettem.
"Én még semmi, ügyfélkapun nem tudom ezt valahol intézni?"
Ha sikerül elintézni, hogy Te kapd a súlyadót, akkor írd már meg, hogy hogyan kell. :-)
3/8 anonim 

válasza:

1 hete kértem sára csekket SMS-ben azóta se jött meg
5/8 anonim 

válasza:

Ügyfélkapun márc. 22-én jött meg.
6/8 anonim 

válasza:

Ennyiből lehet már rendezve van, mi nem tudjuk.
Hívd fel a NAVot, vagy még egyszerűbb személyesen. A csekk igénylőknek is ezt javasolnám.
7/8 anonim 

válasza:

Pár hete. NAV-os app.
Ameddig nincs elkönyvelve (ápr. 15.) addig többletként jelenik meg a NAV-nál a befizetett összeg.
8/8 anonim 

válasza:

6 os köszi megjött ma a csekk holnap be is fizetem készpénzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!