Miért szorul a bal hátsó fék?
Most cseréltem új TRW betéteket és tárcsákat de a bal hátsó fék szorul, már a régi betéttel és tárcsával is észrevettem hogy szorul mert megégette a tárcsát és nagyon melegszik.
Már töbször szétszedtem a nyerget megtakarítottam rézpasztával összeraktam a csúszkákat és a betét csúszó része is megvan kenve a munkahenger is könnyen visszatekeredik, már a kéziféket is le kötöttem és még mindig szorul ha meg nyomom a fékpedált nem old ki csak ha meg útögetem egy kicsit de utánna megint szorul.
Mi lehet vele ?
ABS-kockára gyanakszom de nem dobja be hibának.
Nyomasd ki a munkahengert, és takarítsd meg, majd egy ilyen pasztával kend be visszarakás előtt, és akkor tuti nem fog szorulni, nekem használt. Ezen felül egy teljes fékfolyadékcsere és körbelégtelenítés sem árthat ha nem volt 2 éven belül.
A hengert vissza tekertem új betét van benne a kerékagy is fémtisztára le van takarítva úgy van felrakva a tárcsa.
Mikor összerakom nem szorul csak ha ráfékezek nem enged vissza enyhén kuszul és melegszik,
minden fék kiold csak a bal hátsó nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!