Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok télen hősugárzót...

Szoktatok télen hősugárzót használni a kocsiban?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta hogy veszek egy olcsó kis teljesítményű hősugárzót és télen indulás előtt berakom a kocsiba hogy legalább pár fokkal melegebb legyen az utas térben mint kint.Szerintetek jó ötlet vagy használ egyáltalán valaki ilyet?
2010. okt. 26. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Milyen autód van neked, hogy ennyire fázol benne? Az én autóm, ha beindítom, egyetlen perc alatt is képes meleget fújni.
2010. okt. 31. 02:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Téli fagyos havas reggeleken ezért áldás a garázs autónak,gazdájának egyaránt.Egyébként én sem értem ezt a fázós témát,mert egy normális autóban elindulást követően rövid időn belül fűtenie kell,ha jó a termosztát. Télen ne ülj ble reggel meztelen seggel és nem fogsz fázni. ÖLTÖZZ AZ ÉVSZAKNAK MEGFELELŐEN vagy vidd el az autód szerelőhöz ha elégtelen a fűtésed. Meg fogsz lepődni!
2010. okt. 31. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Meleget akkor fúj már,ha melegedik a motor,ehhez meg kell némi idő.Mínusz 5 fokban nem lesz még meleg 2 sarok után.

Nekem sok autóm volt már és egyik sem melegedett be az első 5-10 km-ig rendesen.

Ha mondjuk belepi ahó,akkor előbb kiásom a vezetőoldali ajtót és beindítom a motrot.Mire leseprem a havat róla teljesen,addigra bent jó meleg van.

Egy prémium kategóriás autóban lehet hogy ezek máshogy vannak megoldva.

Meg azokban ahol van ülésfűtés...az egy isteni találmány!

Lehet amúgy autósboltban kapni szivargyújtóba dugható ülésfütést kb 3000 ft,vegyél olyat kérdező és meglátod két szintet ugrik a komfortérzeted!Szuper,én imádom.

2010. okt. 31. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Az ülésfűtés amúgy tény, hogy nagyon kegyetlenül jó! Mostani kocsim az első amiben van, azonban messze nem az utolsó!

És nekem kábé 3-4 perc kell a 80 fokos hűtővízhez! Bár kábé 10-15 fokos garázsban állok az is igaz.

2010. okt. 31. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha férfiak vagytok akkor az ülésfűtést szerintem hanyagoljátok.. Nézzetek utána kicsit..
2010. okt. 31. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!