Titeket nem idegesít hogy a benzines autótok pörög amíg be nem melegszik a motorja és nem lehet normálisan használni emiatt?
Az én benzines autómnak 800 az alapjárata, amíg hideg addig meg 1000... Észre sem lehet venni.
Nem zsiguli ez ami "repül" amíg be van nyomva a szivató :D
Pont hogy a régi kézi szivatóson kilőttem fél perc járatás után a szivatót és nem zavart többet mégse állt le. Ezeknél a mai szaroknál meg pörög 1500-1800 rpm -el és lassan menni lehetetlen vele csak ha folyamatosan nyomom a féket.
Csak ugye ez meg pocséklás mert ő meg adja a gázt én meg fékezek. Nevetségesnek tartom.
Ha csúsztatom a kuplungot akkor ugyan ott vagyok, sőt a féket könnyebb nyomni. Főleg azért zavar mert olyan helyen szoktam sokszor indulni hideg motorral hogy lassan kell menni 2-5 percig.
Tudom dízelt kellett volna venni, már megbántam, ez van. :)
Max 1 percig megy az automata szivató.
Ez annyit jelent hogy beindítod a kocsit, kinyitod a kaput és mire kiálltál és visszacsuktad már ki is kapcsolt a szivató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!