Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok télen hősugárzót...

Szoktatok télen hősugárzót használni a kocsiban?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta hogy veszek egy olcsó kis teljesítményű hősugárzót és télen indulás előtt berakom a kocsiba hogy legalább pár fokkal melegebb legyen az utas térben mint kint.Szerintetek jó ötlet vagy használ egyáltalán valaki ilyet?
2010. okt. 26. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jézusom, nem.
2010. okt. 26. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:

És, aki gyalogol az mit használjon?

Amúgy kibírom azt a pár percet amíg meleget fúj.

2010. okt. 26. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
inkább vegyél olyan párnát, azt a melegítőset, elindítod az autót, és egyből melegszik a párna :) komoly!!
2010. okt. 26. 20:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Gyalog az más mert aki sétál az nem fázik annyira mint aki egy helyben ül és csak vezet.Elég hamar lefagy a keze és úgy azért nem kellemes vezetni meg a jég is hamarabb leolvad.A párnán meg már gondolkoztam de azzal az baj hogy csak 1 embert melegít fel és ha mondjuk anyukámat vagy mást viszek az ugyanúgy fázni fog és azért úgy én se szívesen vezetek.
2010. okt. 26. 20:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én így csinálom.

Be van téve a csomagtartóba egy 2000w-os levegös hösugárzó, kombim van, így a rolót kihúzom felette. Be van húzva a kocsiból a hosszabbító így reggel csak kimegyek az elöszobába, bedugom fél órával indulás elött és csodás idö van benne. Ha nagyon le van fagyva, akkor 1 órával elötte és jeget sem kell kaparnom.

Van egy transitom is, abban egy olajradiátort használok.

Tehát használd nyugodtan.

2010. okt. 26. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Én kályhát szoktam.Vegyestüzelésüt.

Kicsit ugyan átveszi az öltönyöm a füstszagot,de kit érdekel.Nem fázom.

2010. okt. 26. 21:22
 7/15 A kérdező kommentje:

utolsó

ez jó :)

20:48

ez a hosszabbítós dolog még jobb.Csak bedugom egy konnektorba és már melegíti is.Ki se kell menni xD

Na majd meglátom de egy biztos.Idén nem akarok sz*rrá fagyni a kocsiban mint tavaly meg azelőtt. :)

2010. okt. 26. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, használok.Nem kell kapargatni a jeget az ablakokról.
2010. okt. 27. 10:45
 9/15 anonim ***** válasza:

forsz előmelegítő. Bár diesel autóba ajánlják, de szerintem benzinesbe is jó. Előfűti a rendszert, lemégy beindítod, fél perc alatt meleg van. Ja, és legalább rendes, hivatalos autós tartozék. Itt a honlapjuk:

[link]

2010. okt. 30. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Én kivettem a pótkereket, és így kaptam egy mélyedést az autóm végében. Nos előző nap gondosan vékonyra vágok egy kis tölgyfát, alá papírt rakok, öntök rá egy kis gázolajat. Mikor reggel iszom a kávét, csak leszaladok a garázsba, alágyújtok, és mire megyek, már meleg az autó (nagyon). Mire anyámat leteszem a munkahelyén, már szalonnát is sütött nekem reggelire rajta....
2010. okt. 31. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!