Ha kárt okoznak, akkor azt ki téríti meg?
A kereskedőtől hazamenet megálltam egy bevásárlóközpontnál a frissen vásárolt kocsival. 30 percig voltam bent, amikor a csomagokkal kiértem, észrevettem hogy épp akkor mászik fel kettő egér a közeli illegális szeméthegyről az új kocsi jobb kereke felett. Gyorsan bepakoltam hátra, majd elkezdtem keresni őket. Félek elindulni.Már kihívtam a rágcsálóírtót, ha megtalálja, és bebizonyosodik hogy elrágtak egy vezetéket ki fizeti meg?
Köszönöm!
Az egér családja, azaz senki.
Gondolod az áruháznak van biztositása egérkárra, vagy ilyesmi?
Nem arra gondoltam. A biztosító fizetne?
Ui: A szakember is kijött, szerencsére nem rágtak szét semmit. De undorodom az egérszagtól.
Kinek a biztosítója?
Casco-ra gondolsz?
Casco típusú biztosotásoknál sem valószínű, hogy ilyen jellegű kárra alapból biztosítanak. Azoknál ismerni kell milyen káreseteket foglal magában a személyre szabott "csomag".
Lásd jégkár.
Nem miattam állatam meg
A feleségemnek kellett vásárolni.
2 millió 300 ezerért vettem, egy ilyen kocsiban azért már' kellene lenni védekezésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!