Mire lehet számítani, egy 1998-as Mercedes Vito kisbusz vásárlásakor? 500 000 kilométer van benne, 600 000 forintért adják?
Figyelt kérdés
márc. 30. 13:13
1/7 anonim válasza:
Nem a kilométer az ijesztő, hanem hogy mennyiért adják. Valószínű azért ennyiért mert max nyúlketrecnek lesz jó.
2/7 anonim válasza:
Ugyan már. Egy 26 éves haszongépjárműért mennyit kellene kérniük? Ha eladni akarja, nem árulni?
3/7 anonim válasza:
Szabadulni akar tőle, kérd meg 4 kilóért...
4/7 anonim válasza:
Mert vashulladek, széthajtották mindig van lesz baja ,milliókba lehet a javitása . A kora akkor is számít ha végig áll egy garázsban , plane hasznalt esetén ...
6/7 anonim válasza:
Melyik motorral? Mert nagyon nem mindegy... bár gondolom dízel.
96-ban még az OM601-essel volt ha jól tudom.
Na az örökös mint a nyomorúság.
Max szarok benne a porlasztócsúcsok... nem nagy ügy. Vicc összegből kicseréled otthon.
Ott inkább a kasznival lesznek gondok szerintem.
7/7 anonim válasza:
bocsi, 96-ot írtam 98 helyett de nem számít mert 99-ben kapták a 611-es dízel motort.
Az sem rossz de az már nem örökös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!