Japán autók között van megbízhatósági rangsor?
Toyota Rav4, Honda CRv, és nézzük még a Mazda Cx5 típusokat.
Mindegyik egy kicsit más. Egyik konzervatív a másik sportosabb. De ha szigorúan véve a hibamentes működést nézzük, a hosszú évek hibamentes működését, akkor hogyan áll szerintetek a három japán márka?
Érdekes, mert a japók a mitcubishire esküsznek...a suzukit, főleg a szwiftet használják optikai dizájnra, viszont mégis a német mercedeseket veszik( ha fussa rá)..
nem lehet eldönteni melyik a legmegbízhatóbb
...én évekig jártam a végtelen sivatagokat egy 1.6-os mazdával. Soha nem romlott el,olaj, benzin, és kész. Volt, hogy egyhuzamban simán elment 1000 km-et.(40 fokban) itthon csak japó márkákkal jártam(egyik sem romlott el soha)
https://www.youtube.com/watch?v=mmh5SL7qQ-I
Amíg nem voltak szigorú normák, egyszerűek voltak a motorok és minőségi anyagból készültek, addig kevés kivétellel minden japán konstrukció jó volt és megbízható. (Leszámítva a rozsdát)!. Én egy 20éves japán tucat autóval járok. Vastag dupla soros lánc, kovácsolt hajtókarral, minimális elektronikával. Lassan 340ezerrel, bontatlan blokkal. Mondták a szervizben, hogy hamarabb fog kirohadni alólam, mint hogy meghaljon a motor :D
Mint Toyota- és korábban Mazda-tulajdonos mondom, a #4-es által írt sorrend tökéletes!
Suzukiról nem írtál kérdező, pedig az is ott lenne a Toyotával egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!