Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kopoghat a futóműben?

Mi kopoghat a futóműben?

Figyelt kérdés
Voltam futóművesnél, átnézte, szerinte minden rendben. Kerék 9-3-as mozgatásnál belső kormányösszekötő vagy a kormányműben van valami kotyogás, de neten azt találtam, hogy az nem kopoghat kátyúnál. Főleg kátyúba menésnél szokott kopogni és olyan oda-vissza kopogás, mintha gömbfej lenne, de minden gömbfejet én is és futóműves is megmozgattunk, nincs kotyogásuk. Toronycsapágy nem mozog, az is jónak tűnik. A stab. pálcák porvédői ki vannak szakadva, de azok sem kotyognak kicsit sem. Már nem tudom mi okozza. Csak ezt a kopogást szeretném megszűntetni, mert nagyon zavar, túl sokat nem költenék a kocsira és feleslegeset sem.
2024. márc. 23. 14:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Most nézem, a belső kormányösszekötő gömbfej is okozhatja a kopogást, de sajnos azt nem olyan egyszerű otthon cserélni.
2024. márc. 23. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
De miért kellene otthon cserélni?
2024. márc. 23. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt így a jóisten nem fogja tudni neked megmondani…

Kormányösszekötő gombfej, kormányösszekötő axiális, kormánymű kopás, lengőkar állócsap, lengőkar szilent, elöregedett stabrúd gumi, stabpálca ezektől mind kopoghat

2024. márc. 23. 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!