Ha volt egy csavar a gumiban, de nem szúrta át, kihúzva sem ereszt, akkor kell vele bármit tennem?
Bal hátsó abroncsban volt egy kicsi, 15 mm hosszú, 2-3 mm átmérőjű facsavar. Két blokk között a mintaárokba fúródott be. Mivel 1 hónapos a gumi, még 9 mm-es a profilja, ez távtartóként funkcionálva, csak a csavar hegye tudott befúródni. (Remélem érthető...) És nem is pont sugárirányban, hanem ferdén. Valószínűleg ez volt a szerencsém és nem szúrhatta át teljesen a gumit. Kihúztam. Nem ereszt. Habos vízzel is néztem, meg napok elteltével nyomás alapján is.
Ilyenkor kell vele a továbbiakban foglalkozni, gumishoz vinni? Vagy mivel nem szúrta át, nincs vele teendő? Eddig még nem jártam így...

"Azt írtad, hogy az árokba fúródott bele, úgyhogy tök mindegy, hogy 9mm vagy 2mm..."
Sajnálom, hogy nem sikerül elég érthetően leírnom. Pont hogy nem mindegy! Ha 2 mm a profil, akkor 7 mm-rel beljebb megy a csavar, tuti, hogy átszúrja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!