Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire népszerű a...

Miért ennyire népszerű a Toyota supra?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon overrated egy autó... Mindenki is megvan érte halva, meg hogy Úristen supraaa... Miközben biztos vagyok benne hogy vannak nàla jobb/gyorsabb autók is. Nem értem ezt a nagy hypeot ami körülötte megy.

márc. 14. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Miközben biztos vagyok benne hogy vannak nàla jobb/gyorsabb autók is."

Ez konkrétan az autók 100%-áról elmondható. Amúgy meg ahogy írják, nem feltétlenül az autó maga extra, bár szerintem eleve menőn néz ki, hanem a motor ami brutálisan jó tuning alap.

Amúgy maga az autó ilyen tipikus hülye gyerek játszós autója. Hiszen külsőre messze van "gazdagék" hiperautóitól, de azért meg lehet vele mutatni, ki az úr a háznál. Praktikuma meg nyilván nulla.

márc. 14. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es népszerű nagyon a motorja és a fast and furious miatt. A régebbiek nem annyira már, bár szerintem jobban néznek ki. Az új pedig egy BMW
márc. 14. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként elhangzott itt a játszós autó többektől is. A Suprára ez pont nem igaz. A 1,5tonna feletti súlya miatt inkább egy sportosabb GT autó. Kanyar nem az erőssége.
márc. 15. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha játszós Toyota, akkor MR2.
márc. 15. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#13 Persze, csak egy Corollahoz vagy Avensishez kepest azert meg is jatszos, meg akkor is ha nehezebb (egy Corollanal pl.).
márc. 15. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Más a fogalmunk a játszós autóról. :)

A Suprát egyébként a Toyota is Grand Tourernek jelöli meg.

Corollához képest persze lehet azt mondani, hogy játszós. Bár egy szűk kanyargós pályán az AE86 Corolla lehet jobb időt menne a Supránál. :)

márc. 16. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!