Melyik autót éri megvenni?
az egyik amit kinéztem egy 2008-as Toyota Auris 1.6, 344 e km-rel, arról azt mondta a tulajdonos , hogy vezérlőlácot cserél az autóban jelenleg a szerelő, ill. év végéig érvényes a műszaki
egy másik kinézett autónál 2006-os Suzuki sx4 1.6, 200 e km-rel, a tulajdonosa azt mondata, hogy kuplung cserére szorul, de így lejjebb viszi a feltüntetett eladói árat, ennek a műszakija 2024. áprilisig tart.
Mint a kettő autó hasonló extrákkal van felszerelve.
Nekem ez a Leon amit linkeltél, szimpatikus, ha ilyen faxságokat leír a tulaj, hogy az egyik hangszóró nem szól, arra következtetetek, hogy nem akar sunnyogni, ez igazából filléres tétel.
A másik meg aki képes cupra lökhárítót venni rá, meg Golf GTI felniszettet, az valószínűleg szereti, vagy szerette az autóját, így gyanítom, az apróbb hibákat leszámítva, ez valószínűleg volt rendesen karbantartva.
Én valószínűleg ezt venném, mert egy jó autó, még ha ez a motor nem is túl acélos egy Leonban, de az alternatívák sem azok számomra.
Persze, tök hihető, hogy pont eladásra cseréltet láncot.
Nem eleve hibás autók nem jöhetnek szóba?
AKi a hangszóróval tereli a figyelmet ott lehet sok baj is.
VAgy tök sügér hozzá és beszél feleslegesen, vagy nagyon ért hozzá és direkt mond ilyen primitív szarságokat.
AZ a lényeg hogy elterelje a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!