Volvo S80 2.4 D5, manuális, 2002-es évjáratú autót érdemes lehet megvenni? Mi a véleményetek a típusról?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 17:56
1/6 anonim válasza:
En mar nem vennek 1. generacios S80-at. Oreg. Korroziovedelme sem a legjobb, a masodik gennel mar nincs korrozios problema.
2/6 anonim válasza:
Neke egy 2003-as 2.4 D5-ösöm van, igaz automata. Nagy, tágas, szép, viszonylag jó 7-8 literes fogyasztása van, bár télen inkább 8-9. Nekem volt gondom a xenonlámpa elektronikájával, de azon kívül semmi rosszat nem tudok róla mondani. Nem egy mai autó, de saját kategórájában szerintem az egyik legokosabb választás.
3/6 A kérdező kommentje:
Olyan sokat fogyaszt? Azt hittem olyan 6 liter körül
jan. 31. 14:11
4/6 anonim válasza:
20 eves, tobb mint 1,5 tonnas auto, 5 hengeres motor, hogy fogyasztana 6-ot?
5/6 A kérdező kommentje:
Pl egy hasonló korú és méretű Audi A6 is 6 liter alatt fogyaszt.
jan. 31. 15:09
6/6 anonim válasza:
Persze, az 1.9 motorral. A 2.5 ugyan ugy megeszik 7-8 litert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!