Miért ennyire népszerű a Toyota supra?
Need for Speed, Halálos iramban, satöbbi.
Amúgy meg felesleges overratednek tartani egy autót, miközben egyikünknek se telik még egy motortartó bakra sem belőle. :D
Nem maga a Supra, hanem a 2JZ motorblokk az ami egy "csoda". Gyári állapotban is óriási tuningpotenciál van az alap motorban, ha komolyabban hozzányúlnak akkor meg 1000-1500 lóerőt lehet kihozni belőle, pedig csak egy sor 6-os blokk.
A Supra mint autó szerintem nagyon megosztó, egyrészről tipikus unalmas Toyota, másrészről egy izgalmas játszós Toyota. A formavilágát én sem tudtam soha hova tenni.
Ugyan úgy megosztó mint mondjuk mint mondjuk sok bmw. Bár szerintem egy r34 sokkal szebb. De ez megint csak relatív.
"biztos vagyok benne hogy vannak nàla jobb/gyorsabb autók is" Persze, hogy vannak :DDDD
Mindig mindennél van jobb, gyorsabb, erősebb, újabb, szebb stb.
A Supra MKIV ment nagyot anno az NFS és F&F-nek hála. Egy MKII-t, a többség fel sem ismer. Ez ilyen.
Aki kicsit jártasabb a témában az nagyjából tudja, mi az "értéke" egy ilyen autónak és hol a határa, a többség meg csorgatja a nyálát ahogy Vin Gázolaj csapatja és kész. Nincs értelme ebbe többet belelátni.
Hát attól függ melyikre gondolsz. Gondolom az MK4-re. Az a 2JZ motor miatt. Iszonyat tuningpotenciál. Amikor a Bugatti Veyron promovideót csinálták, egy ~2000le-s Supra volt a kamerakocsi, mert olyan kellett, ami tudja tartani a tempót. Nos nem csak tartotta, hanem a kamerakonzollal felszerelt autó sofőrjére néha rá kellett szólni, hogy ácsi, lemaradt a Veyron.
Nekem a személyes kedvencem egyébként az MK3. Az egy gyönyörű GT autó, bukólámpákkal, a 80-as évek minden extrájával felszerelve.
Amikor meg olyanokat mondunk, hogy van nála gyorsabb, egyrészt minding, mindennél lesz gyorsabb, de azért ne felejstük el, hogy az MK4 1992-es gyártmány, tehát a korai példányai már veterán korúak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!