Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak milyen árkategóri...

Első autónak milyen árkategória lenne a legjobb Bruttó 750 ezres fizetéshez?

Figyelt kérdés
Most csinálom a jogsit, és nem tudom milyen árban nézzek első autót, mert fogalmam sincs mi mennyibe kerül. 2008-as Octavia nagyon tetszik, szóval olyan kaliberű autót lőttem be elsőnek
márc. 14. 10:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Most ez valami jampizás lett volna, hogy bruttó fizetést írsz ki? :D A kutyát nem érdekli a bruttó fizetésed meg a pénztárcád se, a nettó fizetésed írd ki amit kézhez kapsz, mivel az a releváns.

Illetve az se mindegy, hogy mennyi van félretéve a vásárlásra? 500 ezer? 2 millió? 5 millió?

495 ezret keresel havonta, ha van félretéve 5 milliód akkor 4 millióból simán vehetsz egy "fiatalabb" kocsit.

Ha semmi pénzed nincs félretéve akkor meg először gyűjtögess.

Rövid utak? Hosszú utak? Városi használat? Dízel, benzin?

Konkrétan semmit nem írtál le ami alapján érdemi választ lehetne adni a bruttó fizetéseden kivűl, ami szintén nem releváns bruttóként.

márc. 14. 17:39
 12/12 A kérdező kommentje:

#11 leírtam, hogy mire használnám az autót, ha vennéd a fáradtságot kicsit visszaolvasni.

Fizetés tökmindegy higy írom, én így szoktam meg a rahedli állásra való jelentkezés után, de akkor nettó 502k, ha így jobb neked.

1 millióm van félrerakva

márc. 15. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!