Első autónak milyen árkategória lenne a legjobb Bruttó 750 ezres fizetéshez?
Jó az az Octavia is, de lehet az is, amit #1-es javasolt.
Mondjuk én a japán autók szerelmese vagyok és Hondát vagy Toyotát néznék, de attól is függ, mire kell, milyen élethelyzetben, családi helyzetben vagy. Nekünk családi autó kellett (2 gyerek van), így Toyota Corollám van.
Szingli pályakezdő vagyok, szóval nincsen nagyobb kiadásom a diákhitelen kívűl, meg gyerek sincs.
Max az fontos hogy tetsszen, a swiftek pedig nem az én ízlésem:D
Azt kell meghatároznod mennyi pénzt szánsz az autóra...
Csak ezután érdemes azon variálni hogy konkrétan milyen autók jöhetnek szóba.
Amugy én a helyedben egy benzines japán autót vennék... Toyota, Honda, Suzuki, stb...
Én meg azt mondom ne vegyél 15-20 éves japán autót, mert rohadnak. Ha meg esetleg még is hozzá kell nyúlni motorikusan, az drága lesz. Túl van tolva ez a japán szívómotor örökélet meg 10 év, környezetemben eddig mindenki megszívta velük, mindegyiknek motorikus baja van (Corollában olajszivattyú, Yarisban hajtókarcsapágy 230 ezernél, 15 éves Civicben az egész kipufogó szétrohadt a lengőkarokkal együtt, 11 éves Vitara hengerfej repedés) kivéve aki szalonból vett Suzukit.
Ettől még vehetsz japánt csak ne fejvesztve válassz, mert azt mondták a neten hogy az jó. Nézz meg mást is, Octavia is jó, Opelek, Renaultot is ki lehet fogni, végül is mindegy csak szívócső befecskendezéses legyen a motor, 2010. előtti évjárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!