Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Európában kb mikor került le...

Európában kb mikor került le a gyártósorról az utolsó kazettás magnóval szerelt autó?

Figyelt kérdés
Vettem egy 2007es G Astrát, és ebben még ilyen kazettás cucc van. Létezik, hogy 17 éve még ezzel gyártották? Vagy valami régebbi modellből operálta át az előző tulaj?

márc. 13. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Európában, szerintem a mai napig gyártanak olyat amiben az van. :D :D
márc. 13. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
NEm rosszabb az mint a többi, főleg mega cd.
márc. 13. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1998 november 12, 15:37, egy esős keddi nap volt, sokan betegek is voltak a gyárban azon a napon.
márc. 13. 11:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2005-ös évjáratú Renault Lagunánkban csak CD van már.
márc. 13. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Régi autómba pont most akarom visszarakatni a gyári kazettást. Azért vettem bele újat, hogy pendrive-ról is tudjak hallgatni zenét, de ma már kazetta adapterrel és mp3 lejátszóval a régi kazettással is megtudom ezt tenni.
márc. 13. 11:47
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 FM modulátorra transzmitterre gondolsz? Az van nekem is, de nem szeretem. (mondjuk az enyém olcsó gagyi) Az összes frekvencián van egy kis háttér sercgés. Sokan észre sem veszik, de engem zavar.
márc. 13. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, hanem ilyenre:

[link]

márc. 13. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kétezres első felében, 2002-2005 között.
márc. 13. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
#5 Túl jó minőség a pendrive.. jobb szereted a Sokol rádió minőséget? :D :D
márc. 13. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Rádiót nem hallgatnék vele, csak mp3-ról a kazetta adapter segítségével zenét. Azért akarom visszarakni a gyári kazettást, mert egy veterán autóról van szó, és jobban mutat benne a gyári kazettás autómagnó.
márc. 14. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!