Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorozni tanulok! Félek 100...

Motorozni tanulok! Félek 100 km/h felett, ez normális?

Figyelt kérdés

Most csinálom az A. kategóriát, előtte még nem volt motoros gyakorlatom.

Rutin vizsga simán sikerült, autót 11 éve vezetek így a kuplung- váltás stb. hamar összhangba került.

Viszont mikor kimegyünk a forgalomba, akkor a 90 km/h még oké, de 110-nél egyszerűen nem érzem stabilnak a dolgot, mintha nehezen tudnám irányítani a motort, egyszerűen csak ülök rajta mint egy bábú mert szerintem félek hogy elesek. Olyan érzés, mintha a kerék és az út közötti kapcsolat nem lenne túl stabil. A menetszél fúj (plexi nincs), a szél pedig lök oldalra.

Az oktató elvárja és furcsán néznek rám, hogy nem szeretek ennyivel menni, elvégre a motorosoknál ez a tempó röhejesen alacsony.

Megszokható ez? Mit tudtok tanácsolni?

+

90 km/h-val mentünk múltkor és mondta hogy csináljak egy kormánytolást, de félek, hogy azonnal eltaknyolnék.

márc. 9. 09:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kismotoron kell kezdeni a csórók fétise, akik sosem tudtak olyan motort venni, amilyet szerettek volna és most 30 évvel később próbálják ezt másokra is rááerőltetni. Marhaság. Én 500-as motorral kezdtem, mert az tetszett, 2 év után a második motorom meg egy 1250 köbcentis felsőkategóriás BMW, mert az tetszett. Akinek meg nem tetszik, hogy nekem mi tetszik az kinyalhatja.
márc. 9. 20:28
 22/22 anonim ***** válasza:
#15 Motoros találkozó helyett akkor járjanak ők is inkább vezetéstechnikai tréningre...
márc. 9. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!