Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A jogositványomra rákerült a...

A jogositványomra rákerült a 78-as kód, pedig manuális váltós autóval vizsgáztam. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ma jött meg a jogsim és a hátulján ott van a B, B1 és AM kategóriáknál a 78-as kód aminek utánanéztem és azt jelenti "automata sebességváltóval felszerelt járművekre korlátozva" pedig én kézi váltós autón vizsgáztam.. Most mihez kezdjek? Autóba se merek ülni mert itthon csak kézi váltós autó van.

#B kategória #78-as kód
márc. 8. 18:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, a vezetési kartonon rajta van a rendszáma az autónak amin tanultam, minden óránál... azt simán lekérdezhetik jszp-n és ott van hogy manuális.
márc. 12. 00:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálok másolatot kérni róla, de viszont nem tudom hogy megy ennek a menete...
márc. 12. 00:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemények, már ha még érdekel valakit az egész: Hosszas huzavona után sikerült elintéznem hogy ne kelljen feleslegesen plusz pénzt meg időt kidobni az ablakon. A kedves autósiskola és a vizsgabiztos aki vizsgáztatott végre beismerték hogy hibát vétettek. Jövőhéten megyek az okmányirodába és csinálják is a jogsit 78-as korlátozás nélkül... Végszónak annyit, hogy szerintem soha többé nem fogok más jogsi kategóriára pályázni.. Nekem ez a folyamat egy életre elég volt. A hátam közepére nem kivánom hogy ezen a jogositvány szerzési folyamaton mégegyszer keresztül menjek.
márc. 17. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez nagyon jó!! Sajnos ez ilyen idehaza nem szeretik vállalni a felellőséget, ha valaki nem áll bele keményebben..politikát ne is keverjünk bele, de mindenki tudja mi van.
márc. 17. 17:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Örülök hogy jó vége lett :)
márc. 17. 20:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!