Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik nem akarnak sem jogsit,...

Akik nem akarnak sem jogsit, sem autót, azok hogy élik az életüket?

Figyelt kérdés
Azt megértem, hogy városon belül ki lehet váltani közösségi közlekedéssel (én is azt teszem, annak ellenére, hogy két autóm is van), de soha nincs egy hétvége, hogy leruccanni valahová? Egy Balatoni pár napra, vagy a Mátrába kirándulni? Vagy kiugrani a parndorfi Outletbe? Stb stb stb. Vagy vidéki rokonokat, ismerősöket meglátogatni? Vagy elmenni nagybevásárolni mondjuk egy Auchanba, Metroba, Premier Outletbe? Stb stb, Mindenhová nem megy villamos :D Meg rohadt macerás mindenhová vonatozni meg távolságibuszozni, a menetrendekhez alkalmazkodni stb. Szóval valahogy nekem fura, hogyha egy olyan ember, akinek beleférne, hogy vegyen, tartson, de mégsem akar autót. Vagy állandóan csak a lakásukban gubbasztanak?

#közlekedés #autó #mentalitás #autónélküliség
2024. márc. 8. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
buszoznak, ráérősen, izzadtan
2024. márc. 8. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Jó, van autó, fenn tudja tartani, de nincs pénze Parndorfba menni. Meg nyaralni. Mert rohadt sok pénz. Egy kis Opellal vagy Fiestával nem megyünk tengerpartra 4 fővel, csomaggal.

3-as voltam.

2024. márc. 8. 17:04
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Így van nem létszükséglet, de jó ha van amikor szükség van rá.
2024. márc. 8. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan akinek nincs erre szüksége.

Ez az ő dolga.

/neked pedig rohadtul nincs jogod számonkérni, hogy ki, mivel, mikor közlekedik, vagy éppen miért marad otthon/

2024. márc. 8. 23:32
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A 14-es válaszolót valami szövegértési és indulatkezelési tréningre szívesen befizetem, ha privát jelentkezik.

"/neked pedig rohadtul nincs jogod számonkérni, hogy ki, mivel, mikor közlekedik, vagy éppen miért marad otthon/"

Hol volt a kérdésemben számonkérés?

Tájékozódni és kérdést feltenni viszont van jogom kispajtás. Akkor is, ha neked ez nem tetszik.

2024. márc. 9. 10:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

#14. vagyok.

Köszönöm szépen a kedvességedet, de nincs szükségem indulatkezelési tréningre.

Úgy tűnik neked sokkal inkább használhatna az ilyesmi, hiszen ha egy közönséges visszakérdezésre egyből így reagálsz, akkor valami baj lehet az idegrendszereddel.

Úgy gondolom, pont annyira van jogom van kérdést feltenni mint neked.

Mellesleg te kezdted, hiszen már a felvezető kérdésből süt a jóindulat, ahogy ekézed az ilyen tipusú embereket, mert milyen lehet az az ember aki nem rándul ki a Balatonra vagy a Mátrába?

Otthonülőnek hívják és kész.

Vagy példálózol azzal , hogy nem szokott csak úgy "kiugrani a parndorfi Outletbe".

Képzeld, sokan vannak akiknek nem szórakozás az ilyesmi.

Ha neked ez jó buli,pl. sokat dob az önértékeléseden, esetleg így tudsz megfelelni a baráti körödnek, akkor menj, ahányszor csak jól esik.

(de ne várd el másoktól)

Mellesleg a "kispajtás" megszólítás is eléggé sokat elárul rólad.😎

érezni a hozzászólásod mögötti érzelmeidet..

2024. márc. 9. 15:39
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os (14-es) Minek köszönhetem ezt a rendkívül megtisztelő mennyiségű munkát, energiát és időt, amit a hozzászólásodba fektettél?
2024. márc. 9. 19:02
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Azért vetemedtem írásra, mert próbáltam megvilágítani neked a helyzetet.

Sajnálom ha nem sikerült.

Lehet, hogy számodra az a néhány sor megfogalmazása kimerítő feladat, én egyszerűen csak leírtam.

Különben a "rendkívül megtisztelő mennyiségű munka" egy roppant értelmetlen szókapcsolat.(csak mondom)

2024. márc. 9. 22:01
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
Én azt nem értem hogy jön össze a Mátra meg a Parndorf. Mikor sokkal közelebbi helyek is vannak ugyanolyan jók, csak azokat a száguldozás közben nehéz felismerni. Ezért kár kocsit venni, hogy mint a mérgezett egér Parndorftól Mátráig utazgasson vele hetente, de mondjuk kisebb utakra tényleg jól jön, nagyon szép helyek vannak a mainstream-en kívül.
2024. márc. 12. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!