Nekimentem 1 parkoló autónak?
20 év vezetés után sikerült hátulról belekoccannom egy autóba. Bárkivel előfordul. Dicséretet érdemel, hogy nem sunnyogtál el, mint az emberek 90%-a, hanem becsülettel felelősséget vállaltál.
Ha megvan a károsult száma, nem nagy a kár, és még nem szólt a biztosítónak, akkor inkább rendezd zsebből! Az ilyen festéksérülések, kisebb meghúzások általában olcsóbban megúszhatók így, mert nagyon fel fogják emelni a biztosításod díját. Volt ilyen a családban, hogy nem tudtak megegyezni pár tízezer Ft-on, aztán csak egy évben 50000 Ft-ot buktak a KGFB díjon.
Még nem volt saját hibás balesetem, de mindenkivel előfordulhat.
Respect, hogy korrektül rendezted az ügyet. Nekem eddig 3-szor okoztak kárt parkolóban, mindhárom alkalommal leléptek.
Kedves rokonom élete első önálló vezetésekor egy rendőrautónak nem adott elsőbbséget. Szerencsére nem lett komoly baj.
Ettől még nem dőlt össze a világ, és teljesen korrekt módon jártál el. A jogsi megszerzése nem azt jelenti, hogy az illető TUD vezetni, csak annyit, hogy innentől önállóan gyakorolhat, és a felelősség az övé. Sok-sok kilométer vezetés után jön meg a kellő rutin.
Na arra figyelj majd, mert a legveszélyesebb az „én már tudok vezetni” korszak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!