Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeotokra mennyire jellemző...

MNorbi99 kérdése:

Peugeotokra mennyire jellemző a rozsdásodás?

Figyelt kérdés
Megtetszett a Peugeot RCZ, csak annyira nem ismerem a márkát. A 2.0 HDI motor az tartós, annak utána néztem de a korróziórol semmi hír...

2024. márc. 7. 06:53
 1/7 anonim ***** válasza:

AZ egyik legjobb ilyen téren.

Ettől minden márka jobban rozsdásodik.

2024. márc. 7. 06:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Egy Audinál is?

Ezt nem gondoltam volna, annyira nem egy felhypolt márka...

2024. márc. 7. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A PSA konszern volt az első, akik az Audik után 12 év átrozsdásodási garanciát vállaltak az autóikra. Kb. a dupláját simán tudják, 1-2 olyan típustól eltekintve ahol megáll a mocsok és a víz a küszöbben.

Mondjuk láttam már Peugeotot is meg Citroent is rozsdás alvázzal, de tényleg nem jellemző rájuk. Még annyira sem mint az Audira.

Azért nem felhypolt márka mert a magyar közéletben még mindig szarfrancia a Peugeot, a Citroennel együtt. Itthon baromi olcsók, érdekes hogy a német piacról jóval drágábban lehet PSA autót vásárolni, ott nagyobb az értéke. :D

2024. márc. 7. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Láttam én már meglehetősen rozsdás peugeot 206-ost, meglepődtem amikor mentem megnézni, mert én is úgy tudtam, ezek nem rohadnak.

Bár már gyanús volt, mert láttam fotóról jópárat, amin láthatóan cserélt küszöb volt.

Aztán jött a Peugeot 307, ami kifejezetten rohadós. Talán rosszabb is, mint egy régi FORD, az a jófajta FIAT szintű.

Azért szerettem a francia autókat, mert nem annyira rozsdásodtak, elnézve a rengeteg hibát.

Na aztán ennek is vége lett.

Bár inkább ülnék már egy szétrohadt németben, mert olyan hibákat produkálnak a francia szarok, hogy már elegem lett belőlük. (renaultom van)

2024. márc. 7. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 A Renault más világ, másik konszern. Kíváncsiságból, mik voltak azok a hibák, amik miatt inkább egy szétrohadt németbe ülnél? :D
2024. márc. 7. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:

4. Csak ide jössz beokádni a szarságod.

Menj és ülj akkor az audiba.

2024. márc. 7. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
4es! Inkább ülj egy rozsdás japánba. Ritkán van baja, de az sem alattomos és könnyen javítható. Bár tény, hogy most kell neki egy komoly alváz védelem. (Egyébként nissan).
2024. márc. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!