Peugeotokra mennyire jellemző a rozsdásodás?
AZ egyik legjobb ilyen téren.
Ettől minden márka jobban rozsdásodik.
Egy Audinál is?
Ezt nem gondoltam volna, annyira nem egy felhypolt márka...
A PSA konszern volt az első, akik az Audik után 12 év átrozsdásodási garanciát vállaltak az autóikra. Kb. a dupláját simán tudják, 1-2 olyan típustól eltekintve ahol megáll a mocsok és a víz a küszöbben.
Mondjuk láttam már Peugeotot is meg Citroent is rozsdás alvázzal, de tényleg nem jellemző rájuk. Még annyira sem mint az Audira.
Azért nem felhypolt márka mert a magyar közéletben még mindig szarfrancia a Peugeot, a Citroennel együtt. Itthon baromi olcsók, érdekes hogy a német piacról jóval drágábban lehet PSA autót vásárolni, ott nagyobb az értéke. :D
Láttam én már meglehetősen rozsdás peugeot 206-ost, meglepődtem amikor mentem megnézni, mert én is úgy tudtam, ezek nem rohadnak.
Bár már gyanús volt, mert láttam fotóról jópárat, amin láthatóan cserélt küszöb volt.
Aztán jött a Peugeot 307, ami kifejezetten rohadós. Talán rosszabb is, mint egy régi FORD, az a jófajta FIAT szintű.
Azért szerettem a francia autókat, mert nem annyira rozsdásodtak, elnézve a rengeteg hibát.
Na aztán ennek is vége lett.
Bár inkább ülnék már egy szétrohadt németben, mert olyan hibákat produkálnak a francia szarok, hogy már elegem lett belőlük. (renaultom van)
4. Csak ide jössz beokádni a szarságod.
Menj és ülj akkor az audiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!