Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik évtől érdemes Mazdákat...

Melyik évtől érdemes Mazdákat (pl.: 2-t) nézni, amikortól már kevésbé hajlamosak a rozsdásodásra?

Figyelt kérdés

jan. 24. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
2010-2012 környéke. A 12 utániak már biztosan jók, de lehet már 10-11 is, pontosan nem tudom.
jan. 24. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:

ezt a Mazdát mennyire ajánlanátok megvenni?

[link]

jan. 24. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez még szinte biztos hogy a javított alvázvédelem előtti, ráadásul külföldről behozott. Tuti hogy rohad.
jan. 24. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Látványosan eltérnek az egyes karosszériaelemek színárnyalatai. Ez az autó össze-vissza volt törve valószínűleg, szóval már csak ezért sem.

Ezen kívül ránéztem az árakra. Ez a kínálat legeslegalja. Ami ennél olcsóbb, az roncs, össze van törve a képeken is.

2009-2010-esek közül ez a legolcsóbb 980.000 Ft-os áron, a másik vége meg 2.100.000 Ft.

A kínálat döntő része 1,4 és 1,8 millió között mozog. Akkor szerinted milyen autó lehet, amit belinkeltél? Ezeket gondold át mindig. És nem, nincs olyan, hogy az eladó véletlenül nem tudja, hogy amúgy fél millióval többet ér az autója. Ami olcsó, az nem véletlenül olcsó. Amit linkeltél, nem érdemes megvenni, ezt így látatlanban ki merem jelenteni, de a képek is sokat segítettek ennek igazolásában.

Amúgy attól is függ, hol használták az autót és hogyan. Nekem igaz MX-5-ösöm volt, amit csak jó időben használtak előtte is 2008-as volt, de az autószerelőm szerint olyan volt az alja, mint egy 3-4 éves autónak.

Szóval csak attól, hogy Mazdából van, nem fog rohadni.

De egy osztrák vagy német Mazdát inkább elkerülnék én is.

jan. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!