Hogyan tettétek el télire a 2 ütemű 50-es motorotokat? Másnak is nehezen indul több hónap állás után?
Régen volt egy 50es robogóm és tavaszal az első inditás nagyon nehéz volt. Többször próbáltam berúgni mire beindult, legalabb 20at rárúgtam. Automata szivatós volt és miután beindult akkor magasan volt az alapjárat, amugy meg szinte észre sem vettem hogy megy a szivató. A motor jol ment, nem volt semmi baja. Ez normális ezeknél a motoroknál?
A benzincsap vákumos volt, szoval nem tudtam kézzel elzárni.
Szerintem az uzemanyagban lévő adalékok rakodtak le és azért indulhatott nehezen. Az segitett volna ha lett volna benzincsap amit elzárok és kijáratom a karburátorbol a benzint?
Később azt csináltam hogy hetente beinditottam télen, csak az első 1-2 évben nem volt fedett hely ahol tárolhattam volna otthon, igy máshol volt a motor tárolva, szoval nem volt lehetőségem hetente beinditani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!