Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kovácsautótól van jobb (olcsó...

Kovácsautótól van jobb (olcsó és gyors) alkatrész beszerző cég?

Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Zsu.hu-n vásárolok általában 12 éve. Van náluk árgarancia. Ha bármelyik kis eldugott világvégi webshop olcsóbb árat ad, akkor erre hivatkozva náluk is megkapod annyiért. Nekem ráadásul helyben van, nem kell szállítást fizetni. Ha mégsem jó az alkatrész, simán visszabattyogok vele, nem kell futárral szarakodni.

A Kovácsnak is jó árai vannak, csak nekem messze van. Szállítási költség, futár várás... Van még pár hasonló: Kauffer, Partnerauto, evoauto, stb...

2024. márc. 5. 06:51
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Hát azért :D én elég sokszor belefutottam már abba, hogy Kovácsnál még mindig olcsóbb volt az alkatrész, mint Bárdinál kedvezménnyel. Meg az sem mindegy, hogy mit veszel, nem mindenre jár 40%, ahogy az Unixnál sem. Most ha adnak valamire 20%-ot, kb. bárhonnan beszerzed olcsóbban.
2024. márc. 5. 08:47
 13/15 A kérdező kommentje:
De az ilyen kedvezmenyekhez autoszerelonek kell lenni nem?
2024. márc. 5. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:

*12 Ezt nem vitatom, de ott van a postaköltség és a várakozási idő. Ettől függetlenül szoktam rendelni tőlük is, ha valamit nem kapok az Unix/Bárdi párosnál és nincs velük gondom.

Egyébként az U/B kedvezmény rendszerét egy hatalmas kamunak tartom. Ha ez megszűnne és rendes piaci áron adnák a cuccukat, érdekes fejlemények lennének sok szerelőnél.

2024. márc. 5. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 Igen, valószínűleg. :D

#13 Nem kell hogy autószerelő legyél. Cégként kell regelni. Hogy mi a cég tevékenysége, az részletkérdés. Meg vannak egyedi kedvezmények is, főleg nagy tételes vásárlásnál.

2024. márc. 5. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!