Kovácsautótól van jobb (olcsó és gyors) alkatrész
beszerző cég?
Én most a zsu.hu-ról rendeltem, de amúgy kb hasonló árban mozog a kettő.
2024. márc. 4. 21:05
Az a legolcsóbb, ott érdemes megnézni milyen alkatrészt akarsz, mert ott van ilyen pontozó rendszer. Én a zsutól szoktam venni személyesen, nem volt vele soha probléma. Ami nincs raktáron az 1-2 munkanap alatt beérkezik és ha szállítás, akkor 1-2 munkanap alatt kiszállítják.
2024. márc. 4. 21:13
Ez sok mindentől függ. Én volt amit a Cromaxnál tudtam olcsóbban megvenni például és gyári alkatrész volt az pontosabban gyári beszállítóét, de az csak egy apró valami volt egyébként.
ZSU is jó egyébként. De van amikor érdemes megnézni az Unix Bárdi-t is pontosabban olyan autósboltba akik velük vannak leszerződve mert előfordulhat hogy olcsóbban megveheted rajtuk keresztül, csak ez a dolog picit több utánajárást igényel, vagy bemész személyesen vagy felhívod őket hogy mi kéne és mennyiért tudják beszerezni.
Szóval változó.
Cromax, ZSU, Kauffer amiket még javaslok így hirtelen, és a kovácsautó nyilván, megnézed mindenhol az adott alkatrészt és látni fogod hol olcsóbb, vagy előbb megkapod vagy kedvezőbb a szállítási díja stb...
2024. márc. 4. 21:54
Tapasztalataim szerint olcsóbb nincs (esetleg 1-2 tétel van ami máshol olcsóbb). Gyorsabb van, Bárdi és Unix raktárkészlete nem überelhető, ha nincs az adott kirendeltségen raktáron akkor pár órán belül kiszállítják. A központban meg van minden. Ezek akkor jók, ha még aznap vagy azonnal kell. Egyéb iránt a Kovács Autó és amiket a többiek írtak.
2024. márc. 4. 22:50
5/15 A kérdező kommentje:
Unixszal es bardival altalaban az a gondom, hogy 3x tobbe kerul a legolcsobb marka mint a kovacsautonal a legolcsobb. Ezert inkabb mindig megvarom a tobb napos hazhozszallitast. Nyilvan egy autoszerelonek ez nem mindig opcio.
#5 Hát de te kérdezted, hogy van-e gyorsabb. Van, igen. Unix és Bárdi. Ezért drágább, mert gyors. Most akkor kíváncsi vagy a válaszra, vagy sem? :D
2024. márc. 5. 01:35
7/15 A kérdező kommentje:
Azt kerdeztem gyorsabb ES olcsobb.
8/15 A kérdező kommentje:
De a felsoroltakat megnezem majd, koszonom.
#7 "gyorsabb ES olcsobb"
Hát de ilyen meg nyilván nincs. Ez azért elég egyértelmű, nem is értem, hogy jut eszedbe.
2024. márc. 5. 04:30
A Bárdit nyomom kedvezménnyel. Olcsóbb mint a Kovács és 200 m-re van tőlem. Reggel 8-kor megrendelek valamit és 10-kor itt van az üzletben, ha éppen nincs polcon nekik.
2024. márc. 5. 05:40
Kapcsolódó kérdések: