Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó minőségű alkatrészeket...

Jó minőségű alkatrészeket szoktátok választani vagy az olcsót?

Figyelt kérdés
Én már megszívtam egyszer olcsóval, ezért inkább a jó minőséget választom. Konkrét példákat is írhattok.
febr. 22. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Jó minőségű
Olcsó legyen
Próbálok jó minőségűt minél olcsóbban utánanézés alapján
Rábízom a szerelőre
10 szavazat
 1/2 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Van az a mondás, hogy "Olcsó húsnak, híg a leve"!

Sokkal jobb jó alkatrészeket választani, mint sokat xopni.

Ez úgy összességében egy használtautóra is igaz, ami túl szép, hogy igaz legyen az többnyire nem az.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább párszor legyen komolyabban szétkapva a kocsi, de az a lehető legjobb módon megcsinálva, mint olcsó xar dolgokból kókányolva és emiatt esetleg rendszeresen javításra szoruljon.

Ezért van sok főleg prémium autónak rossz híre, a kókányolás miatt!

febr. 22. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha használni akarod az autót, akkor kénytelen vagy megfizetni a minőséget. Sok esetben az alkatrész ár töredéke a munkadíjnak. Most kuplungoztam meg az autót. Ha már szétkaptam ment bele a hátsó főtengely szimering is, mert a szét és összeszerelés több óra volt. Nem akartam még egy fél napot eljátszani amikor a szimering megy tönkre.

Konkrét jól látható példa:

600 forintos ablaktörlő lapát 2-4 hétig bírja esős időben. A 2000 forintos kibír egy évet. Gyakran a drágább a gazdaságosabb, de a minőséget nem mindig tükrözi az ár, de jó orientáció.

febr. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!