11/15 anonim válasza:
Lenne, de sajnálom rá a pénzt, főleg úgy, hogy a 2010 előtti autókat jobban szeretem, otthonosabban érzem magam bennük.
12/15 Szolovjov válasza:
Lenne, csak majdnem az összes pénzem elmenne rá. Én már 2 milliót is horribilisnek tartok egy autóért.
13/15 Senior Séf válasza:
Bazky, 2-es, te nem én vagyok?
14/15 anonim válasza:
Lenne rá keret, de értelmetlennek tartom.
Semmilyen szempontból nem tetszik a mostani autóépítési trend.
Egyre otrombábbak a vonalak, túlnyomnak mindent elektromos kütyükkel, miközben a biztonság és a környezetvédelem címszó alatt ezer apró értelmetlen sz@rságot is beépítenek. (amit persze te fizetsz meg akár kell akár nem). Manapság nem tudsz úgy beindítani egy napjainkban készült járművet, hogy 10-15 különféle ellenőrzési programot ne futtasson le a komputer.
És ha egyetlen helyen a legkisebb eltérést találja, azonnal villog, csipog, figyelmeztet.....lehet hogy nemsokára fenyegetőzni is fog.😂
Hülyeség, de lassan tényleg az a jövőkép, hogy egy tükörbeállításért is "szakszervízhez" kell majd fordulni.
15/15 anonim válasza:
Nem lenne. 680 most a nettom, es ez edes kevés ahoz, hogy egy közepkategóriás valamire kifizessek mondjuk 7 millat zsebből és legyen egy havi 100+ törlesztőm evekig autora, aminek az erteke a fele lesz talán, mire kifizetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!