Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Általában egy városi autón...

Általában egy városi autón mennyi kmt bír ki egy kuplung, míg csereérett nem lesz?

Figyelt kérdés
Nem égetve, normálisan használva.
febr. 26. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szalonautómban egyszer nem cseréltem kuplungtárcsát. 270 ezer kilométerrel adtam el. A jelenlegivel 146 ezernél tartok, ebben sem valószínű, hogy fog kelleni cserélni mostanában.
febr. 26. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha leginkább városban van használva, akkor kb. 150 ezer.
febr. 26. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Autófüggő nagyon.

Most vettem egy 1.2-es clióhoz kuplungot, megláttam elkapott a röhögőbaj, olyan kicsi.

Van egy 1.7 dízel opelhez is kuplungom egy kosárban, feelslegesen lett megvéve anno, csak a csapágyat kellett cserélni.

Az kb dupla akkora.

Nem tudom a b.zi mérnökök miért gondolják, hogy kis autóhoz, kis motorral kis kuplung kell.

Tele van a marketplace kuplunghibás clióval.

febr. 27. 04:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
50-300k között, használattól függően. Lehet városozni egy nyugis sofőrnek Balmazújvárosban is, ahol 2 lámpát érint, meg pizzafutárjózsi csapathatja Budapest belvárosban is
febr. 27. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen használatfüggő
febr. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!