Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek döntőtöbbsége,ha...

Az emberek döntőtöbbsége,ha meghalja,hogy 'Alfa'(kocsimárka) egyből negatív lesz,miért?

Figyelt kérdés
Sok ismerős szarozza őket, szar olasz, megbizhatatlan..stb ez miért alakult ennyire ki az alfánál? Pont most szemezgetek az alfákkal :D (nem a lerugott kategóriába) 9-10 milliós árkategória giulia ami tetszik nagyon, viszont bent vagyok alfás csopotba ott meg mindenki isteniti őket :D
2024. febr. 25. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Majd megtudod, ha megvetted.
2024. febr. 25. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos vannak megbízhatóbb márkák, de én úgy vagyok vele ha figyelsz rá, meghálálja.

Ha meg nem, akkor vehetsz bármilyen kocsit, szívni fogsz vele.

Én nekem is nagyon tetszik az alfa, főleg a Giulia és Stelvio.

Még akkor azt venném ha tudnám több gondom lesz vele. Van stílusa, eg, egyedisége és olyan időtálló formája van, ami sajnos kevés márkáról mondható el.

2024. febr. 25. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert különösen a nagyjából 20-15 évvel korábbaik kritikán aluli minőségűek voltak. Pláne, amiket elkezdtek behordani fillérekért nyugatról
2024. febr. 25. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Az Alfa Romeo talán a legmegosztóbb márka a világon. Két kategória létezik:

1. Az átlag autós: ők tudják, hogy az Alfa Romeok szarok és úgy kerülik, mint a náthát.

2. Az Alfa-fanok: ők is tudják, hogy az Alfa Romeok szarok, viszont a szenvedélyből adódóak őket ez nem érdekli.

Bevallom, nekem ugyan nincs Alfám, nem is volt, szerintem nem is lesz, de én is az utóbbi vagyok (bár apámnak volt egy 33-as mikor még kisgyerek voltam, szóval egy kis nosztalgia van azért bennem). Az Alfák annyira jellegzetes és egyedi autók, amilyen másik nem létezik az átlagautó kategóriában, ráadásul történelmileg is karikákat rajzol a folkszvágenek, meg hasonlók köré. Az Alfa Romeo egy igazi karakter. Ez az oka annak, hogy a rengeteg hibáik ellenére is van egy nagyon lelkes, büszke (és kicsit elmebeteg :D) rajongótábora.

De mindettől kétségtelen és tagadhatatlan, hogy rengeteg velük a baj. Hiszen mint írtam, maga a márka és az autók megjelenése hiába egyedi, mindez alatt mégiscsak javarészt Fiatok. Ugyanazok a hibáik, mint a Fiatoknak. Szar motorok (bár e téren az elmúlt 10 évben sokat javult a Fiat), állandó elektronikai gondok, szar futómű.

2024. febr. 25. 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, azért még körbe járom a témát, mert hát nem egy forintról van szó
2024. febr. 25. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
ha a pénz számít, akkor ez nem a te márkád
2024. febr. 25. 10:47
 7/8 A kérdező kommentje:
LOL
2024. febr. 25. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Két fajta ember van. Az egyik racionálisan vesz autót a másik meg érzelmi alapon.
2024. febr. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!