Az emberek döntőtöbbsége,ha meghalja,hogy 'Alfa'(kocsimárka) egyből negatív lesz,miért?
Biztos vannak megbízhatóbb márkák, de én úgy vagyok vele ha figyelsz rá, meghálálja.
Ha meg nem, akkor vehetsz bármilyen kocsit, szívni fogsz vele.
Én nekem is nagyon tetszik az alfa, főleg a Giulia és Stelvio.
Még akkor azt venném ha tudnám több gondom lesz vele. Van stílusa, eg, egyedisége és olyan időtálló formája van, ami sajnos kevés márkáról mondható el.
Az Alfa Romeo talán a legmegosztóbb márka a világon. Két kategória létezik:
1. Az átlag autós: ők tudják, hogy az Alfa Romeok szarok és úgy kerülik, mint a náthát.
2. Az Alfa-fanok: ők is tudják, hogy az Alfa Romeok szarok, viszont a szenvedélyből adódóak őket ez nem érdekli.
Bevallom, nekem ugyan nincs Alfám, nem is volt, szerintem nem is lesz, de én is az utóbbi vagyok (bár apámnak volt egy 33-as mikor még kisgyerek voltam, szóval egy kis nosztalgia van azért bennem). Az Alfák annyira jellegzetes és egyedi autók, amilyen másik nem létezik az átlagautó kategóriában, ráadásul történelmileg is karikákat rajzol a folkszvágenek, meg hasonlók köré. Az Alfa Romeo egy igazi karakter. Ez az oka annak, hogy a rengeteg hibáik ellenére is van egy nagyon lelkes, büszke (és kicsit elmebeteg :D) rajongótábora.
De mindettől kétségtelen és tagadhatatlan, hogy rengeteg velük a baj. Hiszen mint írtam, maga a márka és az autók megjelenése hiába egyedi, mindez alatt mégiscsak javarészt Fiatok. Ugyanazok a hibáik, mint a Fiatoknak. Szar motorok (bár e téren az elmúlt 10 évben sokat javult a Fiat), állandó elektronikai gondok, szar futómű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!