Mitől nyerít a légkondi az autóban?
Figyelt kérdés
A légkondihoz tartozó ventilátor a motortérben ad ki éles hangot. Mitől van, és hogyan lehet rendbehozni?febr. 20. 12:43
1/10 anonim válasza:
Nyerít...
elromlott a ventilátor. Jó eséllyel cserés lesz. Lehet próbálkozni kenéssel, ideig óráig lehet segít, de nem biztos
2/10 anonim válasza:
Benti hang a venti poros a csapágy kiszaradt olajozas vagy csere , kint a meghajtas kopott ki stb .
3/10 anonim válasza:
Elfáradt a ló, ami a hideget fújja be. A klímahűtő elé tegyél egy kis szénát, illetve szalmát
5/10 anonim válasza:
Kimászott egy ló a lóerőből és bemászott a légkondiba.
7/10 A kérdező kommentje:
ha-ha
de most komolyan...a klíma rendesen működik. Bekapcsolás után 5 percel már nem nyerít. A motortérből jön a hang, de nagyon hangos, kellemetlen a kabinban is. A ventilátor adja ki, ami a hűtőre van ráerősítve a kocsi elejében. Most télen kevesebbet használtam a légkondid. Mit fújjak a csapágyhoz, mivel kenjem meg?
febr. 20. 15:06
9/10 anonim válasza:
Venti csapágy, vagy lehet a szénkefe is! Én olajat cseppentettem a tengely végére, aztán otthagytam éjszakára befolyni. A szénkefék éleit lereszeltem, csúszó felületet megcsiszoltam, illetve kicsit a kommutátoron is átmentem csiszolópapírral, de lehet ezzel ellenkezne aki ért hozzá, én nem vagyok villanyász. Viszont azóta csendben van, hogy ezeket mind megcsináltam. Lehet még szennyeződés vagy túlzott kopás is az oka, akkor venti csere célszerűbb.
10/10 anonim válasza:
A klíma lefogja a motort, ezért az ékszíj is meg csúszhat és az indítás után az is csúnya hangot adhat ki, majd elmúlik. Persze lehet ventilátor csapágy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!