Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra G autóban hogyan...

Opel astra G autóban hogyan kell használni a légkondit?

Figyelt kérdés
tehát ez nem extrás légkondi hogy beállítom hogy hány fokra hűtsön meg stb., hanem kértem az autóba légkondit, és raktak bele egy belső keringetőt, a légkondi gombot, és a hátsóablak fűtést, ezen kívül még kiválasztom hogy meleg vagy hideglevegő, van egy négy állású ventillátor, és van egy kapcsoló 4-5 állással hogy hova fújja a levegőt, és az lenne a kérdés hogy hogya használjam azt? csak a légkondi gombját benyomom hideg levegőre tekerve, és ennyi? csak így lassan fújja a hideget, vagy tekerjek rá még ventilátort is? mert úgy szoktam hogy bekapcsolom a légkondit és a ventilátort a kettesre kapcsolom, és akkor az úgy jó, de a ventilátor a kinti levegőt fújja be, és akkor ha be van kapcsolva a légkondi akkor is kintről fúj a ventilátor levegőt?
2013. máj. 19. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha meleg autóba ülsz be kapcsold be a belső levegő keringetést is a klíma mellé hogy hamarabb lehűljön az utastér, miután visszahűlt, kapcsold ki a belső levegőkeringetést, és csak a klíma menjen, a ventililátor fokozata tökmind1, azt te érzed úgy is.

Én úgy szoktam a saját kocsimba, hogy ha van bent kb 40-50 fok, lehúzom az ablakokat, felveszem 4 re a ventilátort, klíma, belső levegő keringetés, és 1 perc alatt szépen visszahűl, aztán mehet csak a klíma magában..

2013. máj. 19. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
de az a belső keringetés mire jó a légkondinál?
2013. máj. 19. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
épp arra, hogyha dög meleg van az utastérben, azt a belső levegőt könnyebb a klímának lehűteni, mert már átforgatta egyszer, és egyre hidegebb lesz, kevesebb levegőt kell lehűtenie.
2013. máj. 19. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
értem! köszi
2013. máj. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!