Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó választás egy Audi?

Mennyire jó választás egy Audi?

Figyelt kérdés
A6 ost nézek 2016-2017 es évjáratút, 1.8 tfsi 190 LE-s motorral. Utánna néztem, ez a motor már talán kinőtte a beteségeit, ami miatt rossz hírben állt a tfsi. Ami érdekel: Audi esetében is számolni kell egy Mercedes vagy BMW szervízköltségre, vagy azért olcsóbb ezeknél az Audi? Tudom, hogy aki 7 milliós autót néz ne legyen neki probléma a szervizdíjak, de nem is akarok milliós javításokat fizetni, főleg, hogy nem vagyok egy aszfaltbetyár.
2024. febr. 18. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%

"Nem ezt remélem újra, de ne költsem már újra a vételárat rövid időn belül."

Akkor miért akarsz venni töredékáron egy lefingott prémiumot?

2024. febr. 19. 08:43
 12/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

A modern TFSI motorok (2013-tól) az egyik legjobb turbós benzinmotorok a piacon.

Amiatt picit talán olcsóbb fenntartani mint egy BMW-t vagy Mercedes-t, hogy a VW konszern terméke, így sok az átjárás alkatrészek terén a többi saját márka között.

Emiatt viszont vannak akik lenézik a VW konszern csoportos autókat a kommerszitásuk miatt, hiába az Audi is a felső polc.

Tény, hogy azért nem egy Suzuki a fenntartási költsége, de az élménye sem egy ilyen autónak.

Én azt mondom, ha erre vágysz, és találsz belőle jó példányt vedd meg!

2024. febr. 19. 10:03
 13/14 dirtboy ***** válasza:
41%

Az ár nekem is elég karcsúnak tűnik.

Nekem ilyen évjáratú A4-esem van 2.0 motorral és ezek mennek 7milliós áron.

Az A6 ami ennyi idősen annyiba kerül mint az A4 az nekem gyanus.

Az hogy mennyi a fenntartása nagyban függ attól milyen gazdái és szerelői voltak korábban valamint milyen felszereltségű az autó,mennyi olyan kölstéges extrát tartalmaz amivel nagyon sz arul lehet járni ha elromlik.

Helyedben inkább 5-öst vagy 4-est nézegetnék ilyen összegért és ilyen évjárat mellett.

2024. febr. 19. 10:07
 14/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

#dirtboy

Valószínűleg azért ennyi, mert ez a legalapabb motor TFSI-ből ebben a kasztniban.

Kb mint a BMW-ből a 318 vagy 316 olcsó, mert aki ilyen kategóriájú autót keres az, nem igazán az 1.8TFSI-t keresi. Így kvázi, ha patika is nyomott áron lehet csak eladni.

Egyébként a többivel egyetértek amit írtál.

2024. febr. 19. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!